Jump to content
Hundesonen.no

Schnauzerita

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Schnauzerita

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oppegård
 • Hunderase
  Mellomschnauzer
 1. Jeg bestiller alltid biletter til den som går over natten, kl.20.00 fra Stockh-7.35 Åbo. Og tilbake 20.55 fra Åbo-6.30 Stockholm. Skal reise nå i Oktober igjen, da bilettene koster 1300kr tur return med hele pakke+ hund, men velgte å ta litt bedre lugar tilbake da Viking Grace er fin cruiseferje og vil nyte litt. Utstillingsuke koster den som jeg sa hver kveld men söndag ser ut blir dyrere. Samme med flypriser, söndag er alltid dyrest. Det blir MYE dyrere å ta ferje som skal rett til Helsinki. Helsinki er ikke heler så bilvennlig by for turister
 2. 1500kr pris er vintersesong pris/1800 sommersesong. Medlemmene får også mye tilbud via epost.
 3. Det blir billigere å ta ferje til Åbo og kjöre til Helsinki! Det koster ingenting å bli medlem på Viking Line og du får mye billigere. Jeg sökte tur og return innom august og fikk pris på 230€=1800kr med hele lugar/bil og hund. Du kan spise godt på 15€/person uten å bestille forhånd. Det koster 20€ til å kjöre med bil Åbo-Helsinki! Söndag er dyrest reisedag!
 4. Hvem som har bestillt ferje på over 3000kr. huh huh sier jeg. Jeg reiser på Viking Line Stockholm-Åbo på max pris 1500kr, ink. hele lugar for meg, en bil, en hund :)Liten tips at det er godt t å vaere kundemedlem på Viking Line:) Det blir mye hunder via fly i den perioden. Da blir det veldig mye stress for hunder.Bedre med bil. Jeg har 2 roms möblert leilighet på 5etg med sauna i Espoo i Leppävaara, naer togstasjon og 20min med lokaltog til Messukeskus/Pasila hvor utstilling er. Soveplass for max 3. Jeg kan leie ut leilighet til noen som har liten eller mellomstor hund/hunder. (jeg har ek
 5. Jeg fikk beskjed det finns P-plass der ved siden av Camping, kan vi møtes der kl.18? Jeg kjenner ikke heller område og ikke noe peiling hvor Ekebergsletta er og hvor stort område det er..
 6. Hei! Vi planlegger ny valpemøte i Ekeberg/Oslo 11.8, Se under "Oslo"-> Nordstrand. Alle er velkommen! Vi kan også møtes igjen i Ekornrud område, bare gi beskjed! Vi kan prøve litt ringtrening med valper, kanskje!
 7. Penni 5mnd, ca13kg. Søndag 11.8 passer fint ( kl.18). Håper jeg finner dit. Aldri vært der:)
 8. Ekeberg sletta söndag 4.8 kl.18 ?? Passer dette for alle?
 9. Hei! Dere må huske å finne sted som er ikke "offisiell", slik at hundene kan springe løs. Skullerudstue høres ut ikke sted hvor man kan være i ro. Vkan ikke møtes hvor som helst med valpene. Vi har i Oppegård område til hunder. Oppegård hundeklubb kjøpte område med tankene om å lage offisiell hundepark og treningsområde. Det er kjempe rolig område og hundene kan springe hvor de vil. Ligger bak i Ekornrud barnehage i Myrvoll, Oppegård. Vi har hatt valpemøter der fra før også. Lett å kjøre med bil eller å ta buss eller å komme med lokaltog. Etter 4.8 togene går igjen. Nå er det buss for tog
 10. Vi kommer gjerne også. Siste tur fikk jeg ikke lånt bi,l men nå har jeg endelig kjöpt egen bil . Penni 5mnd venter forslag, tid og sted.
 11. Det passer fint 11.7 kveldstid, kl.18 (men er på jobb den 16.7) Vi kan kjöre til Ekeberg,men kjenner ikke område. Finns det P-plass hvor vi kan mötes?
 12. Penni på 18 uker mellomschnauzertispe savner venner. Vi bor i Oppegård, ikke så langt unna. Vi har fin turområde for hunder i Myrvoll, og vi haden valpetreff her ikke så lenge siden. Men vi kan godt kjöre hvor som helst:) Jeg har fri helg 13.-14.7. Skal vi planlegge treff da?
 13. Ja, tusen takk fra meg også. Det var veldig hyggelig møte og tidspunkt var perfekt. Det var egentlig bedre at vi var bare tre til stede. Det var jo nok springing
 14. Vi har valpemøte (alle valper under 6mnd er velkommen) i Oppegård, torsdag 30.5 kl.18, ikke langt unna Myrvoll st. Gi beskjed hvis du vil komme med.
×
×
 • Create New...