Gå til innhold
Hundesonen.no

SurreJankaas forsinka-EFIT!


Jankaa
 Share

Recommended Posts

Dagen startet stille i den rolige 9-timen her på Bunes, den 2 desember. (Ser dere, allerede her har noe gått galt, vettu!)

Malle startet dagen på et skikkelig furt vis, slengt på teppet i andre enden av stuen, mens hun glodde på meg , og tidvis suttet på et bein. Skikkelig furteleppe hadde a også. Mon tro om hun synes hun burde få komme ut med en gang hun våkner?

PC010003.jpg

Imens hun var opptatt med å furte, var jeg (egentlig alt for trøtt til noe som helst..) i gang med å bla litt i boka jeg aldri har satt med ned med enda:

PC010007.jpg

Selvsagt akkompagnert av en kopp homo-drivstoffius. Også kjent som kaffe.

DSC_0819.jpg

Videre fortsetter jeg med å haste ut til bilen, med hunder, murermann, og kameraet. Det ser omtrent slik ut (-murermannen):

DSC_0827.jpg

Så setter vi bilsnuten mot Oslo, og er fornøyde, mens vi kjører i finfint vær.

DSC_0834.jpg

Tilogmed små murermenn kan være blide en søndag morgen, på biltur!

DSC_0837.jpg

Vel fremme i Oslo, på pitstop nr 1. Destination Mormor og "bestefar" Kjell.

Mormor ser omtrent sånn her ut. I hvertfall liker hun at dere tror hun er en blomst.

PC020020.jpg

Mureren så sånn her ut mens han leste julegave-ønskelista mi. "HODELYKT, til 3000?! Holder det ikke med en til 69 kr fra Spar?!" (Jepp, jeg har det fra sonen :heart: )

PC020021.jpg

Da vi hadde lest ferdig ønskelister, og tatt en kopp kaffe, satte vi kursen mot Moss, tell a mor, og julemarked. Veslevoksen, og fornøyd som jeg var (cocky er nok en fin beskrivelse, ja..) droppet vi å høre på mormor og kjell sin gode veiforklaring, og mente at pøsj, vi har da GPS! Joda. Resultatet ble at vi endte opp i Askim, eller noe sånt.

Konklusjon, over en time på overtid, hele Østfold er korrupt, og jeg hater GPSer.

Murermannen legger skyld. På tlf. Det var nemlig ikke hans oppgave å sørge for at jeg fokuserte på å lese skilt i steden for å le av vitsene hans.

DSC_0844.jpg

Men, vi kom frem til slutt. Først trålet vi julemarkedet som var i nærheten...

DSC_0850.jpg

..før vi karret oss bort til mamis (altså, min mors) leilighet. Der fant Jim en massasjeseteting, som han fornøyd satte seg på og lot mekanismen friske opp i vonde muskler, mens jeg fant en slaghammer, (også kalt massasjeapparat) og hadde det festlig med å banke Mr. Mur litt.

PC020024.jpg

Etter at Mureren var mør og fin, ble vi servert lunken mat. (Vi kjørte oss jo bort til den egentlige middagen). Passhunden fikk være på badet så lenge, siden det ikke akkurat er ro og bedagelighet som er det vanligste ved 3 løse hunder, der to er under 12 mnd, i en 25 kvm leilighet.

Da vi hadde satt oss ned for å spise hørte vi plutselig noen mistenkelige lyder, så jeg gikk for å sjekke hva det var Bøllemannen drev med. Neida, han drakk bare av doen, han. Da jeg kom inn hadde han et ubetalelig utrykk... "Mårn! Skarru ha litt ell? Det er jo dødsdigg!" Delikat. Slafs. Omnom.

PC020029.jpg

Dotømmern ble derfor forflyttet ut på stuen, og plassert under en pult med beskjed om å ikke benytte seg av flere av leilighetens mange kreative muligheter uten å spørre meg først.

PC020031.jpg

Mens vi spiste, var Malle stort sett opptatt med å se søt ut, sånn at Murermannen kunne miste noe på gulvet. Ingenting ble mistet på gulvet, til tross for hennes harde forsøk.

PC020036.jpg

Imens hundene lå slengt under bord og pulter, så vi omtrent slik ut:

PC020025.jpg

På et tidspunkt var jeg med Mami ut for å ta en røyk. Da så jeg visst sånn her ut;

DSC_0851-1.jpg

Etter mye skravling, enda mere kaffe, tilogmed noen kaker, og generelt en ganske stor familieoverdose, fant jeg ut at NÅ reiser vi hjem.

Utenfør leiligheten til mami så jeg og Mureren ut som det her. Dette er tatt ca 3,7 sekunder før jeg sier "OKFINTNÅGÅRJEGFORJEGFRYSERIHJEL, TAKKFORMEGOGHADE" og går. Jeg er svak når jeg er kald..

PC020043.jpg

Dieselfylling på vei hjem. Kald affære. For Murermannen.

PC020048.jpg

Vel hjemme fikk bikkjekrekene mat, og vi tobeinte inntok horisontalen.

DSC_0856.jpg

Da Malle var ferdig og spise, så hun ut som det her, før hun kravlet opp i fanget mitt på sofaen, og sukket tungt. Det er hardt å være en liten stabijfrøken når man må være med på alskens rart!

PC020052.jpg

Sånn, det var min slurve-EFIT: Nestegang skal jeg prøve å huske på dere. HAHA! Nestegang er 1 januar. Da er jeg så redusert, at da kan jeg ta ett bilde for hele dagen da, jo! :lol: Eller vent, det har jeg gjort før..

Endret av Jankaa
  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, det er jo bare å følge E6 ut fra Oslo mot Sverige, det kan liksom ikke gå galt :P Men du klarte visst det :P

Vi skulle jo inn til langt inni, midt i mellom, og litt sør for ettellerannet. Med andre ord, for mye for to skarve sjeler fra bygda!

Krut, i shall sjekke. Litt usikker, faktisk, men jeg kommer tilbake til deg!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
    • Han får typisk siste måltid i 20-tiden, og da er det oppbløtet, så han får i seg mye væske da. Har tenkt at dette kanskje er litt for seint og at han da får full blære en gang midt på natten. Vi legger oss ca. 22:30 og står opp klokken 07, så det er jo over 8 timer. Men som sagt har han jo klart dette fra han var 2 måneder gammel, så jeg syns det er rart at nå som han er større, så skal han plutselig ikke klare å holde seg lenger. Ja, jeg er streng på at det er kun ut for å tisse og bæsje. Han får ikke begynne å leke med pinner osv. Han sovner fort igjen etter å ha vært på do, så det er bra! 
    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...