Gå til innhold
Hundesonen.no

Amerikansk bulldog knivstukket til døde da den angrep en annen hund


Mirai
 Share

Recommended Posts

http://www.dailymail...ost_read_module

Vel... jeg har lest hele og jeg har gjort meg opp min mening, men er interessert i å se hva dere tenker etter å ha lest historien.

Advarsel: det er bilde av den døde hunden som ligger på fortauet med litt blod på (man ser ikke sårene eller noe detaljer).

Edit: To andre versjoner, hvor det sies at hundene var adskilt da mannen kom tilbake og knivstakk bulldogen:

http://www.standard.co.uk/news/crime/dog-is-stabbed-23-times-in-frenzied-revenge-attack-8208440.html

http://www.hamhigh.co.uk/news/court-crime/beloved_pet_dog_slaughtered_in_horrific_knife_attack_1_1600916

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Orker ikke lese de andre versjonene, men FYTTI KATTA! Det høres jo ut som en standard "eier ikke insikt i eget hundehold" fra dama si side, når hele nabolaget lever i frykt for den lille "gullige" bulldoggen din så er det kanskje på tide å slutte å slippe den ut på tur på egenhånd. Jeg ble skikkelig sint nå, og jeg liker ikke meg selv når jeg er sint :P

Ser ikke bort ifra at jeg ville gjort det samme som eieren av den lille hunden. Når slag og spark ikke funker og bikkja nekter å slippe så hadde jeg gjort alt jeg kunne for å skade den andre hunden nok til at den slipper (ville nok ikke gått så langt som å stikke den til døde, men det ville vært fristende!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff. Rett borti gata nesten jo.

Trist at folk ikke skjønner at de må kontrollere bikkja si, og trist at det må gå så langt. Grusomt for begge parter - stå hjelpeløst og se din lille hund bli filleristet av en stor - og etterpå for den andre parten og se sin beste venn bli drept. Men jo større hund dess større ansvar på en måte...

Hva syns du da IW?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det er synd at eiern av den amerikanske bulldogen skal "bry seg så lite" at ho lar hunden sin løpe rundt off-leash når den tydeligvis ikke fungerer bra med andre hunder, hvertfall ikke de i nabolaget. Å la hunden løpe løs medfører jo et ansvar, man må ha kontroll nok til å hindre slike situasjoner.

Blir også absolutt helt kvalm av å lese at det tok 23 stikk før mannen ga seg. Tok det virkelig 23 stikk før am.bullen slapp terrieren? Jeg tenker som så at skal du ty til knivstikking av bikja for å få den til å slippe (selvom det er eneste mulighet til å stoppa den) må man jo også selv vite å stoppe når man ikke lenger trenger å stikke, altså man skal jo være forsiktig med å reagere på den måten hvis man selv skal "miste besinnelsen".

Noe jeg ikke forstår her også: Etter det jeg ser så "rakk" det jo å gå så langt som til at eieren av bulldoggen kom fram, holdt hunden sin fast og prøvde å unngå knivene, ho sier jo at ho rett og slett spilte død i håp om at mannen skulle slutte å stikke. Men mannen fortsatte å stikke (eller har jeg misforstått?? :S ). Hvorfor fortsette å stikke, ikke bare om bulldoggen hadde sluppet hunden hans, men også om eieren er "i veien" for kniven? Er det noen som skjønte det her litt bedre enn meg?

Når det er sagt, aggressiv hund eller ikke, det er synd at en hund skal måtte dø en såpass grotesk død bare fordi menneskelig dømmekraft var "ikke helt på topp" (da først og fremst med tanke på damen som lot hunden sin gå løs uten kontroll). Synes også utrolig synd på dama som måtte se på hunden sin bli knivstukket 23 ganger og dø på gata. Jeg hadde helt mista fatninga av noe sånt.. :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanskelig å vite hva som faktisk skjedde, - når det samtidig hevdes at eieren av den andre hunden kom tilbake og knivstakk ETTER at bulldogen hadde sluppet taket. Hvis det faktisk er tilfelle, så er det i mine øyne helt galt! Da burde det løses på en annen måte.

Men hvis det stemmer at dette ble gjort i kampens hete, og at det var det som skulle til for å få bulldogen til å slippe..så kan jeg forsåvidt forstå ham. Men en forferdelig situasjon. Som et vitne skal ha sagt; "utfallet hadde blitt det samme - en hund ville dødd uansett". Og selv hvor "fæl" denne bulldogen skal ha vært, så må det ha vært ubeskrivelig vondt for eieren å se hunden bli stukket over 20 ganger med en kniv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blehh skrev masse og så mistet jeg det.

Enig i at begge eiere har feilet her. Hadde vært interessant å vite mer fakta, når slapp hunden osv.

Jeg tror jeg hadde tatt i bruk hva jeg enn kunne om jeg trodde Marvel var i fare for å bli drept der og da. Hvor mange er rasjonelle i en sånn situasjon?

Hvor lang tid tar det forresten med 23 knivstikk? Høres jo mye ut uansett situasjon. Derfor hadde det vært interessant med fakta, mel det får vi vel aldri hundre prosent fra aviser :) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
    • Han får typisk siste måltid i 20-tiden, og da er det oppbløtet, så han får i seg mye væske da. Har tenkt at dette kanskje er litt for seint og at han da får full blære en gang midt på natten. Vi legger oss ca. 22:30 og står opp klokken 07, så det er jo over 8 timer. Men som sagt har han jo klart dette fra han var 2 måneder gammel, så jeg syns det er rart at nå som han er større, så skal han plutselig ikke klare å holde seg lenger. Ja, jeg er streng på at det er kun ut for å tisse og bæsje. Han får ikke begynne å leke med pinner osv. Han sovner fort igjen etter å ha vært på do, så det er bra! 
    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...