Gå til innhold
Hundesonen.no

Dogs4All


bikkjene
 Share

Recommended Posts

Er det lurt å ta hunden med i bilen sånn at den kan være der mest mulg og å ta henne med på slutten en liten tur for å få miljøtrening? Det er i slutten av november så det blir neppe for varmt å stå ute i bilen da :P Sånn som det er på sommerutsillingene som de roper opp i høytaleren om å ikke la hunden være i bilen. Uff trist at noen lar hunden være i bilen i sommer og sol. Var sånn på Bjerke i august og da var det varmt spesielt den ene dagen. Er parkeringa ute eller i parkeringshus? Jeg har aldri vært på norges varemesse før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan ikke finne noe program der, og regner ikke med at det er klart ennå. Så derfor spør jeg om noen vet når det er klart? Har aldri vært der før, og vet ikke om programmet legges ut 4 uker eller 4 dager i forveien.

Om du mener med oversikt over raser, ringer og antall så kommer det 1-2 uker i forkant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det kommer helt an på hunden din jeg, og hva du selv ønsker ut av dagen.

For å titte og glo på alle stands og i handleområdet, så hadde jeg latt hunden være i bilen. Men, for å la hunden bli vant til alt som skjer på utstillinger, så hadde jeg tatt med meg stol, drikke, noe å bite i til deg og hunden (det er dyrt å kjøpe mat til tofotinger der, mens godis til hunden får du gratis i prøveposer), funnet meg et sted hvor dere sitter litt skjermet (så godt det lar seg gjøre) og tittet på livet. Har du hunden liggende i bilen så kan du ta den inn i små omganger og se hvordan den reagerer.

Det jeg ville unngått om du tar hunden med inn, er hilsing på andre hunder, for sjansen for at hunden blir smittet av kennelhoste er absolutt til stede på slike arrangementer.

Det er et stort arrangement. Noen hunder blir stresset, andre tar det med ro. Har selv ei som for første gang var på inneutstilling i går, det gikk med en god dose pølser, men hun taklet det veldig bra. Hun skulle stilles og vi var der i god tid før vi skulle i ringen og en stund etter på, satte oss litt skjermet og tittet på livet.

Synes selv Dogs4All helgen er kald, så sørg for at hunden ikke fryser når den ligger i bilen, dersom du velger ta den med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns og det kommer helt ann på hudnen din. Det er mange folk og hunder der, og det blir veldig trangt.

Jeg har alltid hatt med en hund. Sist år hadde jeg med begge faktisk uten å stille. Hovedgrunnen var at jeg skulle møte andre malamutefolk og oppdretter som ville se hvordan Mayah var blitt (hun var 6 mnd sist Dogs4all). Elwira var med fordi hun stort sett alltid er med meg. Hun er veldig trygg i de miljøene og har vært med på store stevner hele sitt liv. Blir det for mye legger jeg de i bilen.

Men dette er to veldig trygge og miljøsterke hunder. I år tar jeg nok bare med yngste, da gamla har blitt mer usikker i store folkemengder.

Har du en hund som tar det med ro, og som har vært med på lignde før ville jeg vurdert å ta med. Om dette er førstegangen på en inneutstilling ville jeg valgt noe midre for sosialisering. Det er en stor påkjenning og kan fort bli veldig stressende for hunder å være med på så store arragementer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Uff, kjipt med UVI. Men bra du fikk sove 6 timer sammenhengende, det er jo ganske lenge.  Jeg tror det allerede er blitt en vane for han å våkne i 4-tiden. Han våknet igjen i natt. Lå litt å tygget på sengen og styrte, så sovnet han etterhvert. Og igjen når alarmen går klokken 7, så vil han bare sove videre, så det er virkelig ikke noe stort behov for å tømme seg. Så nå er det bare å få bort den vanen tenker jeg, så får jeg sove natten igjennom 😊
    • Så bra Her har ho begynt å tisse inne, så da var UVI et faktum.. Men men, det skjer ofte med valper.  I natt sov ho i 6 timer sammenhengende, deilig. 
    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...