Mirai Skrevet 15. August 2012 Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Prøver stadig å finne på noe Marvel faktisk VIL HAAAA. Det er ikke så lett. Han er veldig glad i kjøttdeig og kjøtt, så jeg har prøvd å lage godbiter av kjøttdeig, men jeg er en elendig kokk. Er det noen av dere som har laget godbiter av kjøttdeig uten at de blir tørre og faller fra hverandre når man skjærer dem opp og putter i lomma? Jeg tiner også kyllingfilet nå, så om dere har forslag så har jeg det som andre alternativ. Det er valpekurs i kveld så jeg må ha det ferdig før klokka sju norsk tid Tikk, takk! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tinkie Skrevet 15. August 2012 Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Jeg pleier bare å akseptere å bli skikkelig grisete på fingrene, jeg. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rødhette&Ulven Skrevet 15. August 2012 Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 vil han ha det rått, så er jo det det enkleste (og ekleste, men pytt). Smørsteking av kjøttbiter krydret med hvitløkspulver har vært en hit her når det må være EKSTRA digg. Går fint med kyllingen. Går vel egentlig knall med kjøttdeigen også, blir jo perfekte små godbiter av hakket kjøttdeig. Og restene hiver du bare i middagen din i mårra - lol Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tulip Skrevet 15. August 2012 Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Kyllingfilet/rent kjøtt/fisk er ypperlig å tørke i ovn. Skjær i skiver, legg på rist, varmluft ca 60 grader og ha døra på gløtt. Snu etter ca 2 timer. Deles lett i ønsket str, og er lommetørre. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mirai Skrevet 15. August 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Det er ikke så farlig om det er ekkelt å ha i lomma for min del, men jeg syns det er mer praktisk om jeg kan klare å få en jevn gjennomsnittlig størrelse på dem, det er upraktisk å ha en klatt kjøttdeig og så ta "ca" mellom fingrene for å belønne hver gang. Ja, lat, jeg vet . Kommer til å tørke litt kylling og kjøttdeig til i kveld tenker jeg. Begynner å renne ut med tid! Iiik! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
OlavEmil Skrevet 15. August 2012 Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Det går jo an å berre steike og hakke kjøtdeig, og bruke det? Eller misforstår eg noko? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mirai Skrevet 15. August 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Neida, det går såklart an Men jeg syns stekt kjøttdeig ofte blir litt "tørt" samt bitene er jo ofte veldig små. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 15. August 2012 Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Prøvd kjøttboller? En av Kovus favoritter. Hvordan gikk det med Frolic? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mirai Skrevet 15. August 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Frolic spyttes ut igjen, det samme med alle andre typer jeg har kjøpt . Pølse er "ok", gammelost er ganske bra, tørkede kyllinghalser er fortsatt på topp men han blir liksom ikke 100% tent av det heller. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Silkenita Skrevet 15. August 2012 Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Sliter her også med å finne "det som tenner han". Pølse er ok en visst tid, men så må vi over på noe annet. Brit Bite`s har en del forskjellige varianter om man ikke orker å grise seg ned på hver trening, og fordi det er så mange forskjellige (kylling, fisk, kalkun, okse..osv osv) så vet han aldri hva han får. Dette er tørre gobiter som ikke klisser. Jeg bruker svenske kjøttboller, men kun på utstilling slik at "lysten" holdes oppe Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 15. August 2012 Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Jeg pleier å bruke rent kjøtt av diverse slag, hjerte eller lever ved å enten: Først lettkoke og kutte i små biter. Kutte opp og legge på bakepapir og rist i ovnen på ca. 40 grader i etpar timer til de er blitt tørre nok. Kutte opp i små biter, spre utover en tallerken og legge i kjøleskapet. Lar de stå ca. 12 timer på en side, snur de og så ca. 12 på andre side igjen. Kutter opp i små biter og legger på en flate i fryseren (denne tar lengst tid). Med kjøttdeig har jeg lagd bittesmå baller/klumper og tørket i ovnen, det gikk helt fint og ble bare passe harde. Bare husk å ha på svak varme og litt tålmodighet. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Frida og fuglehundene Skrevet 15. August 2012 Rapporter Share Skrevet 15. August 2012 Har du prøvd å ha en hel/halv pølse i hånda og la hunden gnage på det? Det tente Isak maks på da han var på sitt fjerneste i tenårene, det overgår fugler pølsebiter er greit, men å få gnage.... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raksha Skrevet 19. August 2012 Rapporter Share Skrevet 19. August 2012 Lag små kjøttboller av kjøttdeigen og stek, da har du forhåndsbestemt størrelsen. Krydret kjøttdeig med hvitløkspulver i var en hit på utstillingen i fjor høst, ikke bare på min men på endel andre hunder også. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.