Gå til innhold
Hundesonen.no

Hunden er redd for pus


Puttiva
 Share

Recommended Posts

For øyeblikket passer vi Scott, en blandingshund som tilhører svigerforeldrene mine. Vi skal ha han en stund (uvisst hvor lenge) for å avlaste eier som har brukket beinet. Scott er en herlig hund som er snill fra ende til annen, men han er litt nervøs for enkelt ting, og den verste av alle er kattene våre. Vi har tre voksne, rolige katter som ikke bryr seg om han i det hele tatt. De kan gjerne ligge å se på han, men bryr seg ikke mer enn det. Scott derimot syns dette er mer enn middels grusomt. Han peser, stresser, demper, skjelver, klynker osv osv. Det er ingen tvil om at dette er skikkelig skummelt. Vi tar av og til å deler leiligheten i to slik at scott skal slippe å måtte stresse hele tiden, men det er også kjipt for kattene å måtte være sperret ute, så det er ingen god løsning på sikt. Det beste hadde jo vært om Scott klarte å slappe av og innse at kattene kommer ikke til å gjøre han noe som helst.

Hvordan ville dere gått fram?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Det beste er nok om han slipper at kattene stirrer på ham. Hadde de ikke brydd seg om hunden hadde de ikke liggi og stirra på han sant? De er kanskje ikke så uskyldige som du tilsynelatende skal ha det til. :) 3 mot 1 gjør det ikke noe bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De stirrer slett ikke hele tiden, men følger med på han. Prøver å distrahere pus slik at de ikke skal stirre sånn når de gjør det, men det er ikke noen enkel sak det heller. Poenget var mer at de utagerer ikke, bare følger med. Men Scott syns jo likevel det er veldig truende både at de er der, og ikke minst når de stirrer. Stort sett ligger kattene og sover, eller holder på med noe annet, men bare han hører at de er i nærheten, begynner pesingen og klynkingen. Og når de ser på han, så prøver han tappert å dempe dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...