Jump to content
Hundesonen.no

drypperi


Tina

Recommended Posts

Huffda, det må være en litt tøff situasjon, fordi hunden kan jo ikke noe for det, men man må jo alikevel gjøre noe :( Jeg har desverre ingen råd, men husk at eldre mennesker også har lekkasjer, bare synd på hundene som ikke kan gjøre noe for å forhindre det :(

Lykke til da! La oss høre hvordan det går! Og ja jeg synes du burde ta han til veterinæren, så er du på den sikre siden iallefall :(

Hilsen Michelle & Askepott ! :(

Link to post
Share on other sites

Ja hvis du tar ham til dyrlægen så får du i hvertfald et svar hvad det kan være og hvordan du evt kan behandle det senere hen hvis det er fordi han er blevet for gammel..

Link to post
Share on other sites

Ja nu skal vi hvert fald til dyrlægen!!! Jeg har lige opdaget at der er synligt blod i urinen!!! -Åh nej :-o

Det lyder mere alvorligt ikke?

Åh nej :-o bare han ikke er sådan rigtigt syg. Nu er jeg da sikker på ikke at kunne sove i nat. Jeg smutter rask til dyrlægen i morgen tidlig. :''(

Link to post
Share on other sites

Oida, men det går sikkert bra ! Bare tenk på han du, og prøv å få han til å sove så godt som mulig, kanskje han har det litt slitsomt og ikke kan si noe, da er det godt med en eier som koser og passer på en !!! Så får vi ikke ta sorgene på forskudd!

Lykke til !!! :(

Link to post
Share on other sites

Mange tak for de søde ord :(

Jeg er en meget bekymret hundemor, men hellere lidt pylret end ligeglad ikke... :oops:

Jeg har lige prøvet at undersøge hans ...tja hva mon sådan en hedder på norsk...hans tissefyr, (håber I forstår :oops: ) og jeg må ikke få lov til at røre ved det område, så der må helt sikkert være noget der ikke er så godt dernede. Men vi får se i morgen...jeg skal nok rapportere når jeg ved noget mere. Har I prøvet noget lignende eller kender I nogen der har? :?

Link to post
Share on other sites

Gud så søtt: tissefyr !!!! DET var søtt hehe!

Norske ord for penis: Tissemann (brukt i sør norge)

Tissefant (Brukt over hele landet tror jeg)

Tisselur (Brukt i Nord Norge)

Tissen (Brukt i sør norge)

HAHA hva jeg ikke kan :(

Link to post
Share on other sites

hi hi...ha ha...he he... :(

Michelle du er morsom!!! :(

Tissefyr er vist ikke officielt dansk...måske mere slang vil jeg tro. :( Vi siger nok mest tissemand.

Du må være en form for ekspert ud i peniser? :(

Link to post
Share on other sites

Så har vi været afsted til dyrlæge, og det var heldigvis ikke noget vildt alvorligt. Det viste sig at være forhudsbetændelse, og vi har fået diverse midler med hjem for at kurere det. Antibiotika og sådan noget rensestads til tissefyren. Stakkels lille pus...lægen sagde at han højst sandsynlig har haft ret ondt. Men det er godt at det er overstået og at det ikke var noget dødeligt. :(

Link to post
Share on other sites

Mange tak for de søde ord. I kan tro jeg kommer tæt på ham nu hvor jeg skal rense tissefyren. Han er bestemt ikke glad for det, jeg føler også lidt jeg voldtager min stakkels hund.... bare han ikke mister al stoltheden sin. :oops: :oops:

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er jo vanlig at valper får diare, men hvor ofte er vanlig/uvanlig. Jeg har en Golden/Toller valp på 6 mnd som ofte har diare, og han får det som regel uten grunn. Prøver å unngå at han spiser på ting ute, får lite utenom sitt vanlige for. Han får diare så  og si ukentlig og det varer alt fra 1-4 dager vil jeg si. Er det normalt så ofte? Formen hans virker ikke påvirket av dette. Han drikker godt med vann og er like hyper som alltid.    
  • Hun er litt sær, så egner seg nok best som rekvisita 😂 
  • Tusen takk! Det gikk bedre enn forventet! Mista hodet helt på lørdag, men på tross av det landa vi på en 3.plass med 172poeng. Idag gikk det mye bedre, jeg hadde med meg hodet, men mista Limit litt for jeg ble så "stiv" i kroppen og klarte ikke helt å engasjere henne nok. Ble 183poeng, bronsemerket, vårt første napp og en 2.plass!  Veldig fornøyd med det! Vet jo at vi kan gå himla mye bedre bare jeg får nervene under kontroll.  Og ifht hvor lite vi faktisk har trent så er jeg storfornøyd med innsatsen til Limit når jeg ble så håpløs, spesielt på lørdag.  Neste stevne blir nok i starten av november allerede! Bitt av basillen ble jeg! Men etter det blir det rallystevne stopp frem til neste år.   
  • Takk for svar og tips. Når du sier det, kan det godt hende det er hennes egen usikkerhet som gjør det. Det virker som hun ikke helt «forstår» situasjonen, slik hun gjør når andre hunder er veldig rett fram og durer på. Vi går på rallylydighet og blodspor, og hun hilser ikke på andre hunder når hun er i bånd (vi passerer sikkert tjue stykker daglig uten stress), men det er sant at situasjonene har vært en «NÅ kan dere leke»-situasjon, som kanskje har skapt stort forventningspress til at den andre hunden vil være på hennes bølgelengde, og at hun reagerer negativt når den ikke er det. Jeg tar det til meg!
  • Hvis hun er utrygg selv så er det ikke unormalt om hun reagerer på usikkerhet hos andre hunder. Det gjør situasjonen mer usikker for begge parter. Sosialisering er ikke bare lek med andre hunder. Det høres ut som din hund har godt av å få mer omgang med trygge hunder UTEN at det er lek, gjennom båndturer og hundetrening. Hvis du har en jaktlabrador som ikke brukes til jakt så vil jeg tro du allerede trener aktivt i en gruppe eller klubb? Kan du få med noen derfra og gå rolige turer i bånd, uten forventning om lek, for eksempel? Én eller to faste lekevenner som hun fungerer godt med og er trygg på er nok for å få ut lekebehovet. Jeg ville droppet lek med tilfeldige ukjente hunder uansett, siden det alltid er en risiko for konflikt.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...