Jump to content
Hundesonen.no

Michelle

Medlemmer
 • Content Count

  465
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Michelle

 1. Michelle

  Chihuaua

  Både Kine og jeg har sjekket stamtavlene deres og NEI de er ikke i slekt ! De kommer fra samme hjem, men fra 2 forskjellige registrerte kenneler! :mrgreen: Askepott fra: Cleopatra Dream Speedy fra: Little Ninja`s Tihiiii, ikke noe innavl her nei !!! Chihuahuaer går godt sammen med barn dersom de er vant til det og læres opp til dette! Grunnen til at noen mener chihuahuaer ikke går bra med barn er litt pga str og skjørhet, det sier seg jo selv at det er verre for en chihuahua og kanskje bli dunket hardt i gulvet enn for en stor rase. Det kan være både skummelt og meget vondt fo
 2. Michelle

  Chihuaua

  Skjønnte heller ikke det... :? Skulle vi sette denne smilyen om vi har chi ? -----> :mrgreen: ? Michi
 3. Spennende rase - JEG HAR SÅ LYST Å HØRE DM JODLE :mrgreen:
 4. Michelle

  Chihuaua

  MEN samtidig mener jeg jeg åpenlyst at man LETT ser hva som er homo og ikke... hehe...Stian er hockey spiller, og ser ikke særlig femi ut spør du meg! Tror de bare er utrolig homofobe disse gutta våre hehe.. Tror en homse kan lukte andre homser på laaang avstand, og HVERTFALL heteroe LOL (Weird tema hehe)
 5. Michelle

  Chihuaua

  Stian har faktisk sverget at han IKKE skal ta Askepott med til byen (Oslo)...hehe, men at han godt kan gå her ute med den lol Han kan godt gå sammen med meg, men ikke helt alene i byen...sier han hehe !
 6. Michelle

  Chihuaua

  Ja det er absolutt større sjangs å få kjøpt der enn det er i Norge...Markedet for det tror jeg er ganske stort i Norge, men ikke like mange som selger her som i Sverige tror jeg...er jeg faktisk ganske sikker på hehe Og JA alt for få...typen min sier han er kjempe glad for min del at jeg skaffer meg en, men at han aldri hadde kjøpt den selv, av angst for å bli tatt for homo tiiihiiii... Barnslig...men, men ! Michi !
 7. Michelle

  Chihuaua

  nei er nok ikke det Men de sier at det så og si kryr av rasen der, ligger jo ikke langt unna mexico grensa...kanskje derfor ? :oops: :shock: :oops:
 8. Michelle

  Chihuaua

  Ja man skulle tro det, men jeg har en god kompis som bor i Arizona, og han søkte litt og fant ut at han måtte betale 2000 kr for en Chihuahua :shock:
 9. Michelle

  Chihuaua

  HAVE A LOOK : http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0...,569042,00.html Usj..
 10. Michelle

  Chihuaua

  Hehe, det hadde vært ganske kult om du hadde en liten chihuahua på slepet da... Kan tenke meg noen hadde sett litt ekstra på dere da hehe MEN kult hadde det vært ! Nå har jo Britney skaffet seg chihuahua også...dere kan jo tenke dere om stemplet for bimbo rase øker nå ?!?!?!?! Huff.. Men sant kine, DET DRITER VI I ! :mrgreen: Hilsem meg...
 11. Michelle

  Chihuaua

  Er det greit om jeg slenger meg på den representasjonen din om chihuahua Kine ? Hehe...da slipper jo jeg om Askepott som også er Chi` CHIHUAHUA ER =D> =D> =D> :mrgreen:
×
×
 • Create New...