xxx12345 Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Jeg er matlei, og sliter med å finne på alternativer til middag. Tips til fabelaktige påskemiddager folkens? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Kåre Lise Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Pølser og pizza. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Lammelår, og leve på restene resten av påsken 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
xxx12345 Skrevet 3. April 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Snusken, jeg sa fabelaktige Lill, jeg liker ikke lammekjøtt... 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ida Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Skinkestek!! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Malamuten Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Grillmat Grillet torsk med sitron/pepper marinade med en frisk salat og bakt potet er kjempegodt. Salaten kan også byttes ut med grillede grønnsaker. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Grillmat Grillet torsk med sitron/pepper marinade med en frisk salat og bakt potet er kjempegodt. Salaten kan også byttes ut med grillede grønnsaker. Nå fikk jeg lyst til å grille Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
xxx12345 Skrevet 3. April 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Skinkestek er godt! Malamuten, grillmat? Har du sett ut? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Caroline Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Spekemat? Kan varierer på mange måter Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
xxx12345 Skrevet 3. April 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Takk for tips folkens, har klart å skrape sammen en meny for påska nå Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Malamuten Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Hehe, det er jo fint innimellom, grillmat kan jo også spises inne Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
edlitam Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Fylt paprika med kjøttdeig, squash, tomater, chilli, hvitløk og mozarella eller falafler og hummus, det er nam nam eller hva med en wok med kylling marintert i soyasaus, oystersaus, sojaolje, vårløk og litt chilli? Ja jeg er alene hjemme og lager min egen mat om dagen og da blir det mye rart 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Kanskje ikke akkurat påskemat, men veldig godt (også kan du fryse ned restene) Kyllingwok ala Stine Du tar et par kyllingfileter og skjærer dem i biter, fres dem i litt olje i wokpanna, tilsett en bunt oppskjærte brokkoli, når dette har surret litt tilsetter du en boks med hakka tomater, en boks med creme fraiche og en boks matfløte, ca 2 ss med karri og paprike krydder (2 ss hver) også salter og pepprer du etter smak. La det koke i rundt 15 min til brokkolien er mør og god. Server med nan brød og ris 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
HHC Skrevet 3. April 2012 Rapporter Share Skrevet 3. April 2012 Spiser du viltkjøtt som reinskav f.eks? En gryte der lager du jo kjapt og billig (men kjøttet gir jo sååå god smak) Fres løk og sopp sammen med kjøttet, kjør ca 1 dl vann i og la det trekke i noen minutter. Tilsett ca 1 dl melk og en boks creme fraiche samt litt krydder etter smak (bruker timian og brunost i tillegg til salt og pepper selv). La koke noen minutter Det er skummelt mettende også 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
IdaC Skrevet 4. April 2012 Rapporter Share Skrevet 4. April 2012 Spiser du viltkjøtt som reinskav f.eks? En gryte der lager du jo kjapt og billig (men kjøttet gir jo sååå god smak) Fres løk og sopp sammen med kjøttet, kjør ca 1 dl vann i og la det trekke i noen minutter. Tilsett ca 1 dl melk og en boks creme fraiche samt litt krydder etter smak (bruker timian og brunost i tillegg til salt og pepper selv). La koke noen minutter Det er skummelt mettende også Nå fikk jeg løst på det!! å butikken her er stengt... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 4. April 2012 Rapporter Share Skrevet 4. April 2012 Spiser du viltkjøtt som reinskav f.eks? En gryte der lager du jo kjapt og billig (men kjøttet gir jo sååå god smak) Fres løk og sopp sammen med kjøttet, kjør ca 1 dl vann i og la det trekke i noen minutter. Tilsett ca 1 dl melk og en boks creme fraiche samt litt krydder etter smak (bruker timian og brunost i tillegg til salt og pepper selv). La koke noen minutter Det er skummelt mettende også Det er knallgodt! Jeg har hermetiske pærer toppet med ripsgele som tilbehør, høres muligens noe snålt ut, men smaker veldig godt Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.