Jump to content
Hundesonen.no

Jeg trenger deres google-egenskaper! Babygitar...


Recommended Posts

Hei dere!

Min nyeste niese skal døpes i april. Hun har allerede starta på musikkskole (sier mora :lol:) og skal selvsagt bli en sangstjerne.I tillegg har mora fullstendig dilla på lilla, så vi tenker:

:banana:Lilla babygitar :banana:

Som gæren onkel og tante gjør vi selvsagt alt for å gjøre lillegull og foreldrene fornøyde (frøkna skal jo tross alt tilbe oss en dag). Har funnet en, den går jo, men er jo altfor stor de neste 5 åra :lol: Og jada, jeg veit en baby ikke kan spille gitar. Men hadde vært morsomt med en litt mer realistisk.

ampc530p-pony.jpg

Noen med gode google-evner her som kan hjelpe? Under tusenlappen helst men om den er noe dyrere er det også okei.

Edit: hvis noen finner babygitar i feil farge er det også okei, jeg kan male jeg!

Link to post
Share on other sites

Fant ingen gitar, men fant noen lilla ukuleler dersom det skulle være aktuelt. Link#1, Link#2, Link#3.

Enig i at ukulele kunne funka, gitt! Tror ikke du får noen faktiske gitarer i riktig størrelse. :P

Er det små gitarer? Hvor små er de? Takk!

Edit: ukulele var uaktuelt sier min mann, for det var ikke skikkelig gitar, blabla... Hrmf

Link to post
Share on other sites

Vi har store planer (eller samboer har) om det samme når vår lille jente kommer til verden i mai, og da blir det ukulele:) Det er vel ikke helt "politisk korrekt" å si det er en gitar, men det ER jo det... Jeg vet jeg har sett sånne små ukuleler i lilla og rosa og sånt i instrumentbutikker rundt omkring. Har dere sjekket noe sånt?

Link to post
Share on other sites

Vi har store planer (eller samboer har) om det samme når vår lille jente kommer til verden i mai, og da blir det ukulele:) Det er vel ikke helt "politisk korrekt" å si det er en gitar, men det ER jo det... Jeg vet jeg har sett sånne små ukuleler i lilla og rosa og sånt i instrumentbutikker rundt omkring. Har dere sjekket noe sånt?

Endra innlegget over, mannen er visst opptatt av at gitaren til en to måneder gammel baby er politisk korrekt :lol: Så ukulele er uaktuelt.

Link to post
Share on other sites

Ukulele uaktuelt?! Hmpf!

Bare få den mannen din til å se disse videoene du:

Ukulele er helt storveis!

Hilsen ukuleleentusiast :innocent:

Ellers så burde det vel være mulig å finne lille gitar på http://www.purpleguitars.net/ ? :P

Andre forslag: her og her

Guitarlele

En del slike fargede instrumenter har en tendens til å være billigvarianter med dårligere lyd og av dårligere kvalitet. Som det sies over her, du får det du betaler for.

Link to post
Share on other sites

Du må finne det som så fancy kalles gitarlele. Seks strenger, men ukulelestr. De låter knall, men er stemt i en annen dur enn en 1/1 gutar. Legg i maks kroner uansett, du får det du betaler for...

Stemt i en annen toneart? Da er det vel bare å stemme i vei til det blir riktig, da! :D

Link to post
Share on other sites

Han derre mannen må bare get with the program, altså, for ukulele er dødshipt faktisk. :aww:

Det kan nok hende :lol: Jeg liker ikke å si det, men her har han rett. Svigesøster er nemlig veeeldig sær og veeeldig glad i å spille gitar! Kommer vi med en ukulele blir det bråk.. :P

Link to post
Share on other sites

Stemt i en annen toneart? Da er det vel bare å stemme i vei til det blir riktig, da! :D

Altså, en så kort hals tilsier en tenor :) Den er stemt i ADGCEA, og spilles som en vanlig gitar. Setter du en capo på femte bånd på en ordinær gitar har du lyden. Å stemme den ned til EADGHE låter ikke særlig pent, om det i det hele tatt er gjennomførbart.

Og TS, mindre spillbar gitar får du nok ikke:) Ukulelestr.kroppen får mannen din bare svelge, noe må gå på akkord av det ene eller andre når det blir så smått. Forøvrig er den i perfekt str. til toåringen her, meg selv og min bedre halvdel. Vår låter utrolig stort til å være så liten, men vi la i noen kroner. Forøvrig en Taylor, og jeg ville aldri aldri lakket den... Da får du heller strikke et lilla trekk til den:) Eller vente til jenta blir større, og kjøpe en sånn Hannah Montana forferdelighet av en gitar.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • En halvtime før? Har han faktisk tidssans til å tolke det?
  • Min erfaring er at hunder liker forutsigbarhet. Jeg pleier å si fra til minien kanskje en halvtime før jeg går: nå skal jeg på butikken, du må bli hjemme å passe på huset (sier det samme hver gang, uansett hvor jeg egentlig skal) Når jeg sier fra såpass tidlig er det fordi jeg opplever at hunder ofte skjønner at man er på vei ut i det øyeblikket man tenker på det. Nå har han blitt vant med det, så når han hører det, så går han bare å legger seg,  da vet han at det ikke skjer noe på en stund. Han trenger ikke å tenke , eller lure på om han skal være med, dermed kan han slappe av
  • Ut i fra det du beskriver så har dere 2 problemer som må løses. Hunden blir stresset på grunn av usikkerhet, og du blir stresset fordi hunden følger etter. Første problemet kan løses med å kommunisere tydelig med hunden. Når den skal være alene så sier du det, og vær tydelig med å si hadet eller natta når du skal forlate huset på egenhånd. Og når hunden skal være med så gi en tur-kommando. Det har ingenting å si om dere skal på plenen, på tur eller i bilen: kommandoen bør være den samme hver gang. Andre problemet er ditt eget stress. Det er mye vanskeligere, for det handler om akseptere at det er et behov hunden din har, og kanskje alltid kommer til å ha (de fleste blir likevel mer selvstendige med alderen). "Bli på plassen" kommando egner seg til å bruke når man får besøk, det ringer på døra, eller man må gjøre spesielle ting hvor hunden ikke kan gå rundt beina på deg. Ikke vanlige husarbeids-situasjoner som oppstår hele tiden. Hvor tror du stresset ditt kommer fra? Er det fordi du føler at du avbryter hundens hvile, eller fordi du bokstavelig talt snubler over den, eller kanskje fordi du føler at den kjeder seg/maser på deg? 
  • Håper det er godt planlagt! Å ha valp og unghund tror jeg er potensielt mer krevende enn å ha to valper samtidig. Regn med at unghunden glemmer det meste den har lært, og at begge må oppdras på nytt fra grunnen av. Jeg ville lagt mye arbeid i å jobbe med dem separat på alenetrening, båndtrening og passeringstrening, så det ikke utvikler seg til å bli problemer der de påvirker og girer opp eller forsvarer hverandre. Så lenge unghunden går greit med de fleste andre bør det ikke være noe problem. Jeg ville luftet dem sammen på et nøytralt sted før dere kommer hjem, og så la valpen utforske sitt nye hjem i egen tempo uten at den andre er der (vente i bilen, ute med hundepasser e.l.) før de kommer sammen der.
  • Sånn blir det her om ett par mnd…Begge er av samme rase og kommer fra samme oppdrett. Rasen er av type miniatyrhund Noen som har erfaringer om å introdusere og leve med valp og unghund?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...