Gjest Skrevet 17. Desember 2011 Rapporter Share Skrevet 17. Desember 2011 Alt som er rått og naturelt kan du gi En kalkunnakke er et helt måltid til din ja, for mine er det to Ang mengde, så ta det på følingen, eller vei det. Får hun feks 200g VOH pr måltid, kan du bytte det ut med 200 g kotelett feks. Og det må ikke være nøyaktig på grammet, mesteparten av kjøttet man kjøper (bortsett fra svineribbe og grillskiver) er mye magrere enn VOH, og man kan derfor gi litt mer. Når man har basis i VOH, er det ikke så viktig å tenke på vitaminer og slikt, det er ikke daglig inntak som teller, men at det blir balansert over tid (28 dager). Dette kjøper jeg til mine: kyllingvinger og klubber (ikke lår, det er for mye kjøtt vs fett, ergo må jeg gi MYE mer) hel kalkun (deles opp i mange fine måltider ) kalkunnakker svineribbe lammelår (skjærer av ca 60% av kjøttet til meg, og deler i leddet, da blir det et tyggeben/snack og et måltid av bena) fårikålkjøtt frossen hel laks/ørret, deler det opp i skiver og gir grillskiver hele høns (billigere enn kylling) kyllinghjerter, gir både rått som mat og tørket som godis lever, uansett sort, tørker det til godis kjøtt/medister/familiedeig på salg, såsant det er usaltet! og av storfe oksebogstykker koteletter Takk, Tulip! Visste jeg kunne stole på deg. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Benedicte Skrevet 17. Desember 2011 Rapporter Share Skrevet 17. Desember 2011 For en uke siden hadde de tilbud på Meny; en stor pakke rå kyllingkubber til 39,-. Bare et tips Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hermes Skrevet 18. Desember 2011 Rapporter Share Skrevet 18. Desember 2011 For en uke siden hadde de tilbud på Meny; en stor pakke rå kyllingkubber til 39,-. Bare et tips Sist jeg kjøpte kyllingklubber kom jeg hjem og oppdaget at de ikke var naturell. De har sprøytet inn saltlake, så det er kun 89% kjøtt og resten vann/salt. Jeg ga det til Hermes likevel, men kommer ikke til å kjøpe akkurat de klubbene igjen. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 18. Desember 2011 Rapporter Share Skrevet 18. Desember 2011 Sist jeg kjøpte kyllingklubber kom jeg hjem og oppdaget at de ikke var naturell. De har sprøytet inn saltlake, så det er kun 89% kjøtt og resten vann/salt. Jeg ga det til Hermes likevel, men kommer ikke til å kjøpe akkurat de klubbene igjen. Hvilket merke var det? Greit å vite hva jeg skal styre unna Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
minstemann Skrevet 25. Desember 2011 Rapporter Share Skrevet 25. Desember 2011 kalkunnakker Hvor kjøper du det? Mine elsker det, men jeg har bare funnet det i vom og hundematbutikken -og der er de jo dritdyre.... kunne jo like gjerne kjøpt en biff Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 27. August 2012 Rapporter Share Skrevet 27. August 2012 Hvor kjøper du det? Mine elsker det, men jeg har bare funnet det i vom og hundematbutikken -og der er de jo dritdyre.... kunne jo like gjerne kjøpt en biff Vom og hundemats 10 kg-pakninger du snakker om, hva betalte du for det? Men hvor store er egentlig disse, noen som vet i gram? Siden det ble sagt at en nakke er et helt måltid til en Retriever litt lenger oppe. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tulip Skrevet 28. August 2012 Rapporter Share Skrevet 28. August 2012 Kylling og kalkunnakker bet jeg 350 for en 10 kilossekk fra min forhandler. Kalkunnakkene pleier å ligge på rundt 300g stykket, men de jeg kjøpte sist lå på rundt 500g! Kyllinghalsene har jeg aldri veid da de har blitt tørket til godis, men kanskje rundt 100g stykket? Nakkene er stort sett ben og brusk, det er ikke mye kjøtt i de selv om det ser sånn ut. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.