Gå til innhold
Hundesonen.no

Maritas EFIT 1. desember


MaritaS
 Share

Recommended Posts

Min første EFIT :) Jeg var flink å huske hver time hele dagen, men slutter av nå for nå er det bare tv-titting (Game of thrones, wee) fram til leggetid.

Opp klokka ti (ferie er DIGG): Jeg skrur på laptoppen mens pus kommer for å si hei. Hun passer på å holde et øye på Kuma:

shot_1322729439926.jpg

Klokka 11 er det frokost med de som jobber i etasjen under (lunsj for deres del). Kjempekos å sitte ved et fult bord å spise:

shot_1322733191795.jpg

Klokka 12 er vi ferdig å gå morgentur og er nedi kjelleren for å hilse på rottweileren til sjefen. Hun er med på jobb hver dag og er veldig glad for litt oppmerksomhet. Kjempehærlig hund.

IMAG1746.jpg

Klokka ett sitter jeg på datan og leser om hundeshampooer og leter etter julegaver. Kuma bestemte seg for at sofaryggen var et fint sted å klatre. Etter å ha lekt fjellklatrer bak meg, stod han på sofaen og vurderte hvor det var best å legge seg. Kurven vant.

shot_1322740516843.jpg

Klokka to har jeg bestilt shampoo og gleder meg til den kommer så Kuma kan være prøvekanin. Se fine "I love shiba"-klistremerket mitt.. måtte pynte lommeboka litt.

shot_1322744218071.jpg

Klokka tre bråker de litt utenfor leiligheten og Kuma ser på meg for å finne ut hva vi skal gjøre med det. Samuraisverdene i bakgrunnen er nok fint for å skremme vekk eventuelle inbruddstyver. Viser seg at det bare var cateringfirmaet som lette etter sambo.

shot_1322747953748.jpg

Klokka fire kler vi på oss for å dra til ei venninne for å spise middag:

IMAG1752.jpg

Klokka fem er middagen akkurat kommet ut av ovnen og vi er klare til å spise. Nammenam:

shot_1322755734892.jpg

Klokka seks er middag konsumert og vi har laget dessert og te og er klar til å spille doktor Mario på NESen. Kanelgifler er det beste i verden:

shot_1322758470108.jpg

Bildene fra klokka syv og åtte ville av en eller annen grunn ikke funke, men klokka ni ble Kuma litt masete, jeg trur han måtte på do. Men plutselig kom hun venninnen min bor sammen med hjem og da var alt glemt og Kuma gikk inn i hilsemodus:

shot_1322769835565.jpg

Klokka ti kom Kuma igjen på at han måtte bajse og vi bestemte oss for at det var blitt sent nok til å dra hjem igjen. Når vi kom hjem fant vi Vegard liggende på sofaen mens han tittet på Game of Thrones, vi bøllet oss inn og sitter nå og tittet over dataskjermen:

IMAG1757.jpg

Det var dagen vår i dag. Det fine med å ha juleferie er at man kan bare slappe av og kose seg hele dagen. Mobilen min har nå alarm som ringer siste kvelden i hver måned slik at jeg skal huske EFIT :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanelsnurrer er kjempegodt :) Kos deg med juleferie :ahappy:

Middagen så nydelig ut... :w00t:

Ja, enchilladas er alltid en vinner ;)

Kuma! :heart:

Jeg liker at du handler shampo sånn tilfeldigvis etter at jeg har sladra om hva jeg bruker. :ahappy:

Tilfeldigvis, ja.. hehe. Satt og vurderte å kjøpe den white on white i tillegg, men kom fram til at det får være måte på hvor mye penger jeg skal bruke på shampoo til vofflus :frantics: Men får se hva det blir til etterhvert.. jeg er jo (litt for) glad i å bruke penger på den firbeinte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tilfeldigvis, ja.. hehe. Satt og vurderte å kjøpe den white on white i tillegg, men kom fram til at det får være måte på hvor mye penger jeg skal bruke på shampoo til vofflus :frantics: Men får se hva det blir til etterhvert.. jeg er jo (litt for) glad i å bruke penger på den firbeinte.

Anbefaler heller den lilla fra Plush Puppy til bruk på urajiro... Det blir helt skinnende hvitt uten kunstige tilsetningsstoffer! :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anbefaler heller den lilla fra Plush Puppy til bruk på urajiro... Det blir helt skinnende hvitt uten kunstige tilsetningsstoffer! :)

auuu.. det gjør vondt i lommeboken min. Får se hva det blir til, kanskje det blir en julegave. Synes egentlig han blir ren og pen av vask uten såpe, men kan jo være fordi jeg ikke har sett forskjellen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hemmeligheten til fleecepels? :lol:

Haha, nei, hun vises stort sett au naturel uten å dusje faktisk. Det er sånn man kan gjøre med usedvanlig god pelskvalitet på hunden, ser du... :aww::P Men jeg har sendt shampo til tulip for å få Oabba hvit, med meget gode resultater, samt at venninna mi som mente at urajiroen til shibaen hennes var grå, brått sto der med tidenes flotteste hund, så den er virkelig god, altså! :)

auuu.. det gjør vondt i lommeboken min

Ikke vær så gnukk a gitt! :D
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...