Gå til innhold
Hundesonen.no

Mat og pris.


bikkjene

Recommended Posts

Er det noen her som vet om det finnes en side på nettet der det står en samlet oversikt over fòr type og kilo på posen og pris? Tenkte sånn ca. pris fordi er sikkert litt forskjell fra dyrebutikk til dyrebutikk også. Eller om det finnes en oversikt hvor man kan kjøpe akkurat det og det fòret billigst.

Vet at ikke pris skal avgjøre fordi er jo viktig med bra fòr også kjøpt i dyrebutikk/felleskjøpet og ikke i matbutikk. Men lurer bare på pris bare for nysgjerrigheten skyld :P Og gjerne om det finnes noen side hvor næringstoffene er og om det har vært noe sånn : tv2 hjelper deg test. Eller en annen test med terningkast og sånn kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.tv2.no/underholdning/hjelperdeg/testbasen/matogdrikke/test-av-hundemat-2226232.html her er det en test fra 2007, ting har ikke forandret seg så veldig, noe dyrere kanskje og det har kommet nye typer. Ellers ligger de fleste forene cirka likt, Hills har faktisk blitt litt billgere cirka 499 og oppover for sekkene om jeg ikke husker helt feil, Iams 15 kg koster 399, Eukanuba vanlig voksen for koster ca 639, RC koster rundt 669 for vanlig, og proplan 619. Jeg er ikke så god på å huske alt på jobb altså så ikke sikkert alt er riktig :icon_confused:

http://www.canis.no/bibliotek/artikler.php?id=148 her er en litt mer oversiktilig tabell over næringsinnhold :)

edit: Kom også over denne testen fra 2004 http://www.tv2.no/underholdning/hjelperdeg/testbasen/matogdrikke/test-av-hundefor-2226157.html#top3 , frolic er jo et bra for det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...