Gå til innhold
Hundesonen.no

offshore jobb når jeg har hund?


imma

Recommended Posts

heisann!

lurer på om det er noen her inne som vet hvordan det er å jobbe offshore viss en har hund,eller kjenner noen som gjør det.

vurderer sterkt å bytte jobb,grunnet for lite arbeid der jeg jobber nå.

har en rottweiler hanne på 4år,og muligens en hund til snart (1år gammel mix)

kommer ikke til å skifte jobb før sent i høst viss dette blir tilfelle.

går det fint å ha hunden regelmessig på kennel? liker ikke helt tank :) en på det der, men prøver å tenke at da jeg først er hjemme,så vil hundene få all min tid da

please! viss dere har noen tips eller erfaringer,så setter jeg stor pris på det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjenner ei som jobber offshore og hun hadde hund. Denne plasserte hun til privat pass hver gang hun var ute. Det var ca tre ganger i året hun var ute, da i 1-2 mnd av gangen. Det fungerte fint for henne og hunden.

Ville vel vært veldig nøye med hvem kennel jeg valgte plassere hunden min på da, siden den gjerne skal stå der over litt tid. Og har du hatt hunden din på kennel før og sett hvordan han reagerer under og etter oppholdet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går vel greit i de fleste tilfeller, jeg har hørt om flere som gjør det uten noe problem. Hunder er flinke til å tilpasse seg :) Men hvorfor ikke prøve å finne en "fosterfamilie"? Da blir det kanskje litt mer stabilt og hjemmekoselig enn kennel ser jeg for meg :) Det er sikkert flere som ikke har tid til hund 100% som sikkert med glede passer en innimellom :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Ei jeg kjenner jobbet offshore og hadde to hunder. Etter to år ble de omplassert. Du bør kanskje vurdere muligheten for å finne en annenløsning enn kennel i hvertfall. Hvis du skal jobbe 2 uker på og 4 uker av, så blir det mange døgn på kennel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du bør kanskje vurdere muligheten for å finne en annenløsning enn kennel i hvertfall.

Signeres!

Jeg har selv jobbet på kennel, og har sett hvilket enormt stress hunder på kennel lever under. Det er ytterst få hunder som har det "kjempefint" der, selvom det alltids er noen få som klarer å tilpasse seg veldig bra. Selvom kennelen legger alt mulig av forhold til rette, vil det aldri bli optimalt å samle så mange hunder på så liten plass.

Vet hvertfall at jeg aldri kommer til å plassere min hund på kennel (med mindre det er HELT krise), ikke i et døgn en gang.

Ville heller funnet noen private, som flere her nevner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samboer jobber offshore, men jeg er student så jeg er mye hjemme. Så det teller jo egentlig ikke. Hvis det kræsjer slik at han er ute når jeg har jobbhelg så skal jeg prøve å få noen til å passe han.

Men tror det kan bli tungvint hvis du ikke har noen til å passe på hunden( annet enn en kennel)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville definitivt ikke valgt offshorejobb kombinert med eneansvar for hund.

Gubben i huset jobber offshore, men siden jeg er her så går det greit. Og det er fint for hunden når gubben her på friperiode, for da slipper den å være alene hele dagen. Sånn bortsett fra det, er det flere ulemper enn fordeler.

Spesielt Stitch, som syns at alle skulle være sammen bestandig, reagerte veldig når gubben ble borte i lengre perioder. De hundene vi har hatt, og har, blir også mye mer knyttet til meg fordi jeg er her hele tiden. Det som du sier at du kan gi hunden 100 % oppmerksomhet når du er på friperiode, kan ikke kompensere for den tiden du er borte. Og hva om hunden din skulle bli syk e.l. når du er offshore?

Om du allikevel skulle velge det, så skaff deg en "fosterfamilie". Ikke plasser den på kennel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Det var vell klart at jeg skulle ha han som var mest lik moren sin, eller? Si hei til Lynwyr Pod, etter Pil og barnebarn av Lyn
    • Hva er det raseklubben i Finland gjør? Genetikknerden i meg har veldig lyst til å teste alt som kan testes, men avventer en stund, til jeg vet at andre helsetester er ok før eventuell avl. 
    • Dette blir et langt innlegg, men jeg vil gjerne fortelle om et problem vi hadde med hunden vår, og løsningen vi fant, i tilfelle det er nyttig for noen andre.  Hunden vår var ca 5-6 mnd da han begynte å få urolige perioder på ettermiddagen/kvelden. Han var urolig, intens og jaget halen/baken sin. Det var ikke mulig å distrahere han. Det varte kanskje 15-45 minutter hver gang, og skjedde nesten bare på kveldstid. Jeg søkte råd fra veterinær og hundeinstruktør, og prøvde "alt": mer aktivitet, mindre aktivitet, be han gå og legge seg osv. Ingenting hjalp. Ofte spiste han pels fra bakenden og halen sin, og vi fant pels i avføringen hans. Jeg vurderte muligheten for at det var analkjertlene som plaget han, men han hadde normale analkjertler på 6-månederskontroll, aket seg ikke og avføringen hans var stort sett normal. Derfor slo jeg det fra meg. Dette pågikk i noen måneder frem til vi dro til dyrlegen etter en periode med løs avføring og hun tømte kjerlene hans. De var fulle, men ikke betent, og lot seg enkelt tømme. Da vi kom hjem fra veterinæren var han utrolig intens i halejagingen sin. Enda mer intens enn vanlig, og dette var tidlig på dagen (vanligvis hadde han bare disse periodene på kvelden). Da skjønte jeg endelig at det var analkjertlene som var problemet. For en lettelse! Etter veterinærbesøket har vi brukt litt tid på å finne riktig fôr og kosttilskudd, og halejagingen og de urolige periodene er helt borte. Hunden vår får nå ca 50/50 råfor og kaldpresset tørrfor. Han får også litt "Proflax Bottoms Up" som tilskudd.  Det var fortvilende å se at hunden vår ikke hadde det bra, for det var tydelig at det var ubehagelig for han. Jeg følte virkelig at jeg googlet meg ihjel mens det sto på. Håper derfor denne posten kan være til hjelp for andre. Hvis du har opplevd det samme med din hund, er jeg veldig interessert i å høre deres erfaringer/løsninger 😊 Og som et tilleggsspørsmål: Er det noen av deres hunder som synes det er utrolig ubehagelig å få tømt ikke-betente analkjertler? Veterinæren tømte analkjertlene igjen på 1-årskontrollen. Da var de halvfulle og ikke bentente. Han oppfører seg fint ved tømming, men begynte å jage halen/baken sin etterpå. Veterinæren ble veldig overrasket over hvordan han oppførte seg og hvor intens han ble. Hun trodde kanskje at det kom av han at han synes det var ubehagelig å ha analkjertelvæske i pelsen/rundt anus, siden hun ikke fikk vasket han godt på veterinærkontoret. Jeg tror ikke det stemmer, da vi har ekperimentert med å vaske han mer/mindre rundt anus. Jeg tror det rett og slett kommer av ubehag, kanskje han rett og slett er litt sensitiv.   
    • Drar opp denne for å se om flere har erfaringer idag. Jeg synes genetikk er spennende. Brukte nesten laboklin på Limit når vi var i herning i fjor siden de hadde stand der, men ble litt uforutsette utgifter på den turen så tok meg ikke råd der og da.  Kunne tenkt meg å teste den genetiske variasjonen på dem, men kommer til å avvente svar fra NKK på forespørselen fra NCK. Tilfelle raseklubben får til noe ala det de gjør i Finland via er det embark tro. 🤔 Kunne også tenke meg å se merle lengden på Karma bare fordi jeg er nerd. 😂 I tillegg til de typiske collie greiene på begge som MDR1, CEA, PRA osv. Har jo en god anelse via opphav, men ja spennende og nerd. 😂 
    • God idé! Kanskje vi gjør det, så er vi plutselig startklare før vi vet ordet av det 😁 Etter tur på lørdag ble han plutselig halt, uten at han hylte av noe der og da. Jeg syns det kanskje er blitt litt bedre, så regner med det er en strekk eller noe som går over. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...