Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

En modifisert versjon av Tinkies tomatsuppe. Droppet vannet, slik at det ble en tykkere suppe (foretrekker det), og creme fraich i stede for melk/fløte, siden jeg tåler det bedre enn melk/fløte. Ble veldig godt. :ahappy:

Sist jeg lagde det (gangen før jeg blogget det) lagde jeg med bare en skvett fløte og ikke noe vann. Da ble det makaroni med tomatgrøt på. :lol: Fortsatt godt, da!

I dag ble det tacosalat fra restene av tacoen i går. :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist jeg lagde det (gangen før jeg blogget det) lagde jeg med bare en skvett fløte og ikke noe vann. Da ble det makaroni med tomatgrøt på. :lol: Fortsatt godt, da!

I dag ble det tacosalat fra restene av tacoen i går. :ahappy:

Suppelapskaus. :P Men ble veldig godt! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter mange dager med bare brødskiver (jeg er blakk....), så var det godt med litt skikkelig mat i dag. Har spist pasta med kjøttsaus. Kjøpte på glass denne gangen, men lager vanligvis sausen selv. For det første smaker det så mye bedre enn de på glass og det er jo så enkelt og greit å lage :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 months later...

I dag ble det stekt laksefilet med MASSE salat til. Prøver å være flink å kutte ut potet/pasta/ris, og det er ikke såå stress hvis man lager masse god salat til. I tillegg så pleier jeg å presse en sitron eller lime over salaten, og droppe dressing. Det funker utrolig nok veldig bra :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager en av mine sedvanlige former i dag - men med litt short on cash og tomt kjøleskap ble den ikke så innholdsrik som vanlig. Det ble dog tre små poteter, to store gulrøtter, to uidentifiserte oksekjøttstykker jeg fant i fryseren. Alt dette legges i ildfast form, så koker jeg opp en god saus og heller over, steker på 200 grader i en time. Kjapt (å tilberede, that is - lite jobb om en kan vente med å spise) og enkelt, og jeg varierer med type kjøtt (fugl, fisk, firbeint dyr) og grønnsaker etter hva jeg har i hus og skap.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag blir det en Tikka masala "grateng", woker litt brokkoli, spinat, en løk, en boks med mais og en boks med kikkerter, blander alt sammen med et glass Tikka masala saus. Putter alt i en form med litt revet ost over og oppskjærte snackstomater. Puttes i ovnen til osten har smelta, serveres med en grønn salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

Hermegås :lol: :lol: :lol:

Gumler på dem nå, men ble litt skuffa over smaken... Litt lite saltsmak, men mye av noe annet som jeg ikke helt kan sette fingeren på...

Marinerer de selv nå i 4 forsjellige smaker og skal ha mais med smør til, og litt tomat-agurk. Kan ikke bli feil med 4 smaker :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marinerer de selv nå i 4 forsjellige smaker og skal ha mais med smør til, og litt tomat-agurk. Kan ikke bli feil med 4 smaker :P

Jeg har innsett at jeg egentlig ikke er så glad i marinert mat, jeg... gudene vet hvorfor, men jeg foretrekker kjøtt og fisk med bare krydret overflate :). Men MAIS ja, det hadde jeg jo til og med kjøpt inn... men de må jo grilles, og det er kanskje litt overkill å fyre opp grillen bare for å grillen en kolbe.... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Dette har jeg aldri hørt om. Uff, lykke til, håper det går bra!
    • Frøkna har mest sannsynlig fått en blokkert spyttkjertel. I går skulle hun til utredning i CT, men forundersøkelse av hjertet viste at det ikke er et alternativ å dope henne ned slik hjertet er nå. Så hva i alle dager gjør jeg? Er det noen som har vært borti dette, og evt. fått utført noe slags behandling (f.eks. drenering?) under lokalbedøvelse? Hun ble satt på vanndrivende over helga for å redusere trykket på hjertet, så vil de ta en ny vurdering mtp. risiko ved narkose i neste uke,  men hun vil uansett være en høyrisikopasient så det er jo kjempeskummelt å gå den veien. Jeg har jo ikke lyst til å risikere livet hennes for en blokkert spyttkjertel, som tross alt ikke er livstruende og mest bare et irritasjonsmoment. Alt hva den stakkars hunden skal måtte gjennomgå 
    • Få en trener MED ERFARING (fra hundeklubben f.eks) ikke en som har tatt e kurs og er på sin første hund...  Dette må en hjelpe dere med in real life.  Har selv en valp på 16 uker som bodde på småbruk, men hun er miljøsterk og rå i miljø. Det er noe miljø og mye genetikk.  Kjenner ikke til Collie men tidligere slet de med nerver og det er jo bittelitt arvelig det... Det du opplever høres meget rart ut. Få hjelp hjem nå!!  Valpekurs er genialt, men treneren der har begrenset tid til å hjelpe med sånne problemer, men noe veiledning hjelper absolutt.   
    • Gratulerer med resultatene og hunden!
    • Jeg er ganske forelska om dagen 😂❤️    Vi har jo 3 tisper også - Utrolig morsomme og herlige vesen! Men hannhund er virkelig noe for seg selv! ❤️   Nils hadde en strålende valpekarriere, til helga skal han til Nkk Sandefjord og prøve seg som junior - Vi er forberedt på at alt kan skje 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...