Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

En modifisert versjon av Tinkies tomatsuppe. Droppet vannet, slik at det ble en tykkere suppe (foretrekker det), og creme fraich i stede for melk/fløte, siden jeg tåler det bedre enn melk/fløte. Ble veldig godt. :ahappy:

Sist jeg lagde det (gangen før jeg blogget det) lagde jeg med bare en skvett fløte og ikke noe vann. Da ble det makaroni med tomatgrøt på. :lol: Fortsatt godt, da!

I dag ble det tacosalat fra restene av tacoen i går. :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist jeg lagde det (gangen før jeg blogget det) lagde jeg med bare en skvett fløte og ikke noe vann. Da ble det makaroni med tomatgrøt på. :lol: Fortsatt godt, da!

I dag ble det tacosalat fra restene av tacoen i går. :ahappy:

Suppelapskaus. :P Men ble veldig godt! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter mange dager med bare brødskiver (jeg er blakk....), så var det godt med litt skikkelig mat i dag. Har spist pasta med kjøttsaus. Kjøpte på glass denne gangen, men lager vanligvis sausen selv. For det første smaker det så mye bedre enn de på glass og det er jo så enkelt og greit å lage :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 months later...

I dag ble det stekt laksefilet med MASSE salat til. Prøver å være flink å kutte ut potet/pasta/ris, og det er ikke såå stress hvis man lager masse god salat til. I tillegg så pleier jeg å presse en sitron eller lime over salaten, og droppe dressing. Det funker utrolig nok veldig bra :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager en av mine sedvanlige former i dag - men med litt short on cash og tomt kjøleskap ble den ikke så innholdsrik som vanlig. Det ble dog tre små poteter, to store gulrøtter, to uidentifiserte oksekjøttstykker jeg fant i fryseren. Alt dette legges i ildfast form, så koker jeg opp en god saus og heller over, steker på 200 grader i en time. Kjapt (å tilberede, that is - lite jobb om en kan vente med å spise) og enkelt, og jeg varierer med type kjøtt (fugl, fisk, firbeint dyr) og grønnsaker etter hva jeg har i hus og skap.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag blir det en Tikka masala "grateng", woker litt brokkoli, spinat, en løk, en boks med mais og en boks med kikkerter, blander alt sammen med et glass Tikka masala saus. Putter alt i en form med litt revet ost over og oppskjærte snackstomater. Puttes i ovnen til osten har smelta, serveres med en grønn salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

Hermegås :lol: :lol: :lol:

Gumler på dem nå, men ble litt skuffa over smaken... Litt lite saltsmak, men mye av noe annet som jeg ikke helt kan sette fingeren på...

Marinerer de selv nå i 4 forsjellige smaker og skal ha mais med smør til, og litt tomat-agurk. Kan ikke bli feil med 4 smaker :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marinerer de selv nå i 4 forsjellige smaker og skal ha mais med smør til, og litt tomat-agurk. Kan ikke bli feil med 4 smaker :P

Jeg har innsett at jeg egentlig ikke er så glad i marinert mat, jeg... gudene vet hvorfor, men jeg foretrekker kjøtt og fisk med bare krydret overflate :). Men MAIS ja, det hadde jeg jo til og med kjøpt inn... men de må jo grilles, og det er kanskje litt overkill å fyre opp grillen bare for å grillen en kolbe.... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hva ville dere gjort i denne situasjonen? Voksen omplasseringshund som eier har hatt noen få måneder, hund har knurret på eier noen få ganger tidligere. På tur så havner båndet bak beinet på hunden, eier bøyer seg ned for å løfte opp beinet og fjerne båndet, hunden knurrer da på eier. Igjen havner båndet bak beinet og eier bøyer seg ned og da biter hunden såpass at hånd måtte sys 15 sting.  Hunden er stresset ute når den møter andre hunder men rolig hjemme. Ikke vist aggression tidligere, knurret noen få ganger når feks blir holdt for å fjerne flått, klippe klo.  Eier har vært streng tidligere på tur, gjentar kommandoer med streng stemme flere ganger helt til hunden hører etter. lagt hunden i bakken 3x tidligere for å "vise" hunden hvem som er sjefen når den har hatt stress reaksjon i møte med andre hunder.  Kan det være en reaksjon på en allrede stresset hund som ikke håndterer ny eiers strenge væremåte ? Eier er også kosete og mild så ikke kun streng altså.  Kan eier stole på hunden igjen ? Blir det lettere for hunden å bite igjen nå ? Kan hunden snus med positiv belønnings basert trening uten streng tone og sjefete trenings metode ?  Litt spent på svar da jeg har ment at eier har skapt mer stress i hunden med denne strenge "jeg er sjefen" metoden og selvom dette er en rase som kan prøve seg på rang stigen så mener jeg dette er basert mer på frykt og stress hos hunden en dominant oppførsel.  Hva ville du ha gjort i situasjonen ? Vurdert omplassering, avliving da hunden har bitt et menneske ? Forsøkt positiv hundetrening med fokus på mental trening ? Ville du tørt å ha denne hunden rundt en tenåring ?   
    • Vet beds kan man enkelt klippe til selv og er veldig populært for bruk i bilbur. 
    • Hei! Kjøpte nylig et pent brukt 4Pets Herkules hundebur, men jeg trodde det ville være enklere å finne pute til det. Er dette en eldre versjon av 4Pets sine bur? Finnes det en type hundeseng man kan klippe til selv, som ikke er ren ull? Bikkja er fryktelig varm av seg.
    • Goldentispe av utstillingslinjer høres ut som kan passe fint, men bare husk på at alle valper og unghunder er generelt krevende og at trening på å takle å være hjemme alene en hel arb.dag kan ta lang tid. 
    • Et oppstillingsbilde.  Tempo 3 måneder. 8,7 kg og 36 cm høy.   
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...