Gå til innhold
Hundesonen.no

Veien frem mot et føll


Aya

Recommended Posts

  • Svar 52
  • Created
  • Siste svar

Du vet at du kan bruke kåret kaldblodstraver hingst på henne? Da blir jo kanskje utvalget litt større.

Vet det, men ut i fra det jeg har lest og hørt da blir føllet registrert kaldblods. Hadde jeg hatt kaldblodshoppe og brukt døl på henne, hadde føllet blitt døl. Korriger meg gjerne hvis jeg har feil :) Og jeg er litt sær, og vil ha en dølahest :whistle:

Nå ble jo en nord-svensk godkjent til dølaavlen i våres, men er litt redd for at et avkom kanskje blir for tungt da (selv om hingsten som ble godkjent var helt nydelig, og jeg sto og koste leeeenge med han på Stav, fantastisk lynne også)... Jeg har i tillegg sett noen "halvsvensker" som har fått meget kraftig frampart og liten bakpart, jeg vil ha det jevnere.

Jeg bedekker ikke hoppa bare for å bedekke henne, jeg vil ha en plan med det jeg gjør :)

Men dette ble helt OT, beklager :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fenja!

fenjasladd.jpg

Den hodeløse rytter! :o:lol:

Par uker gammel:

IMG_2122.jpg

IMG_2148.jpg

Dåhn :wub: Husker jeg og en venninne skulle skaffe hos hest når vi var 12 år gamle eller noe :P Men vi hadde ikke så mye penger, så vi fant et føll :lol: Vi tok til og med kontakt med damen som eide det og spurte om de kunne beholde det i 2 år for oss, fordi jeg ikke fikk lov til å ha hest før jeg var 14 år gammel :lol: Lurer på hva hun tenkte når hun fikk den mailen :P Men nå fikk jeg lyst på et føll altså! Så mye gøy en kan lære dem :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • God idé! Kanskje vi gjør det, så er vi plutselig startklare før vi vet ordet av det 😁 Etter tur på lørdag ble han plutselig halt, uten at han hylte av noe der og da. Jeg syns det kanskje er blitt litt bedre, så regner med det er en strekk eller noe som går over. 
    • Vi får valp i sommer av rasen Bichon Havanais, har erfaring med hund fra før, men da av annen rase. Vi har dog et barn på 2 år, som er forholdsvis vandt med hunder av alle størrelser men vi har ikke eid hund selv etter vi fikk barn. Hva er dine tips i forhold til overgangen? Vi har hilst på valpen og barnet vårt snakker mye om hunden, vil se bilder og videoer. H*n er generelt rolig av seg, og de vil jo naturligvis ikke oppholde seg alene sammen (uavhengig valp eller voksen). Men er jo bekymret for at valpen skal bli redd av eksempelvis lek/gråt o.l - ting som en egentlig ikke kan unngå med et lite barn. Samboer er ikke bekymret og mener det vil gå veldig fint, men hva er deres erfaring? Og hva er det vi bør være mest obs på for at begge to skal føle seg trygge? Tenker da spesielt på valpen og at han skal føle seg trygg rundt barnet. Kan legge til at valpen vokser opp med barnefamilie, hvor barna er mellom fem og ti år gamle. Så den er vandt til barn, så det er nok en fordel vil jeg tro
    • Berges Hundeassistanse (Kristiansands-området). https://www.hundeassistanse.no/
    • Det er det som er litt trist med valpetiden, de blir så raskt store😄 Her blir det kanskje litt størrelse også, ganske store poter😍 Treningstips for sommeren: start på skiltene i RL, ta ett og ett om gangen. Sånn, trenings-sommeren er i boks😄
    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...