Jump to content
Hundesonen.no

Sommerferie


Lompelus

Recommended Posts

Nå har vi tilbrakt 3 uker på landet og gjett om Fredrik har storkoset seg! Han har vært på fjelltur, badet i isvann, gravd store hull så hele hvite dyret var svart, funnet ut at kuer ikke er skummle og at hjorten er skummel, løpt til han falt om, falt over ende av en setter uten bremser, prøvd blodspor, fått en hel masse kos, oppdaget at av og til så bare detter det godbiter rett forann nesen på han, lekt med andre hunder, kjørt bil, tog og ferje og en hel masse mer. Her er noen bilder av det:

Fredrik (landseer), Mia (irsk setter) og Kompis (gjett hvilken blanding!)

DSC_0703.jpg

DSC_0697.jpg

DSC_0670.jpg

En liten del av lekeplassen til Mia og Fredrik. Hærlig å kunne slippe dyrene ut døren uten bånd og vite at det er helt trygt!

DSC_0534.jpg

DSC_0522.jpg

Fredrik oppdaget hjorten rett ved siden av seg, begynner å bjeffe som gal, ser oss som står å ser på på trygg avstand, slutter med engang å bjeffe og kommer seg på trygg avstand bak oss :lol:

DSC_0643.jpg

Kjøligsteplassen Fredrik fant i varmen.

DSC_0603.jpg

Fjelltur:

DSC_0505.jpg

DSC_0515.jpg

Mia og sauen, deler gjerne brødbitene :blink:

DSC_0772.jpg

DSC_0762.jpg

Link to comment
Share on other sites

Herlige bilder :lol: Digger det siste av Mia og sauen ;)

Ja, mia og sauen har et fint forhold. For et år siden holdt hun på å drepe de nyfødte lammene, og i år vasker og steller hun med dyrene.

Åh, hundeparadis! Nansen hilser og sier at han er svært misunnelig :blink:

Tror nok Nansen hadde elsket seg her oppe, spessielt siden Mia begynner å lukte veeeeldig godt...

Link to comment
Share on other sites

Fine fredrik! Veldig lenge siden jeg har hils på han nå! Da var han god og myk med masse pels! :blink: Sifra om du er interissert og og treffe meg og milla igjen til lek : )

Ja valpepelsen hans var eksepsjonellt god! JA, du stoppet å komme på treffene, må gjerne møtes igjen, Fredrik liker damen;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...