Jump to content
Hundesonen.no

Andre i Stavanger som har valp rundt august?


Batis

Recommended Posts

Får min valp (DP) i midten av august, og lurer da på om det er noen andre som har en liten pels rundt den tiden som har lyst å treffes for litt sosialisering og lek :getlost:

Link to comment
Share on other sites

Hei :getlost: Hvor skal dere ha valp fra?

Jeg har valp (eller, hun vil være 5 mnd da) og blir gjerne med på en tur :whistle:

Så kjekt :banana: Kjenner ikke så mange rundt her med hund, så det er toppers :banana: Skal ha valp ifra Kennel Nero-Noir på Nes :blink:

Hvor bor dere? Send en PM, så kan vi snakkes nærmere :hmm:

Link to comment
Share on other sites

Om du trenger sosialisering med trygge voksne så har jeg trygg og stor voksen Hovawarthanne og liten søt og trygg sheltietispe :getlost:

Det høres fantastisk ut med en trygg stor hanne spesielt ja :banana: Hvor bor dere?

:whistle:

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hei!

Jeg får valp i midten av september, og kunne godt tenke meg å slenge meg på sosialiseringen. :aww: Jeg ønsker å ha en trygg hund og vil derfor sosialisere med både små og store hunder som er trygge. :lol:

OT: Er det noen som vet noe om uhumskheter i det inngjerede området ved Vannassen? Ser det er noen tråder ang det her inne, men de er "gamle".. Noen som vett om det fortsatt er mye sykdom og greier der?

Link to comment
Share on other sites

OT: Er det noen som vet noe om uhumskheter i det inngjerede området ved Vannassen? Ser det er noen tråder ang det her inne, men de er "gamle".. Noen som vett om det fortsatt er mye sykdom og greier der?

Sendte deg en PM om det området og andre områder i stvg området :aww:

Link to comment
Share on other sites

Sendte deg en PM om det området og andre områder i stvg området :icon_redface:

Å? Har du mulighet til å sende over dette til meg også? :yes::whistle:

Er dårlig kjent med turområdene jeg også, og hører mange rykter hele tiden :)

:lol:

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Sendte deg en PM om det området og andre områder i stvg området :lol:

Kan du sende info til meg også? kan være greit med litt inside information. :lol: For øvrig har jeg en Fransk bulldog tispe (valp) på 7 mnd som gjerne vil bli kjent med flere hunder. :D

Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...