Jump to content
Hundesonen.no

Blokkere for visse IP adresser


ipadda

Recommended Posts

Jeg har jo hjemmeside, men jeg har endel folk jeg ikke har behov for skal komme seg inn på den, da jeg ikke har noe akutt behov for at de skal vite hva som skjer her, eller hva vi gjør på. Jeg har heller ikke behov for ekkle kommentarer osv.

Jeg bruker golive (jepp, henger litt etter :) ) og vil veldig gjerne få blokkert ip adressen til disse, før jeg legger ut hjemmesiden igjen :)

Noen som vet hvordan?

Link to comment
Share on other sites

Det du publiserer på nett ligger tilgjengelig der for alle. Dersom noen trakasserer deg må du rapportere til de som driver serveren isåfall, de kan sperre det.

For å unngå ekle kommentarer kan du f.eks. droppe gjestebok, så folk ihvertfall må sende epost (for den del er det forøvrig lite problem å bytte ip-adresse eller presentere en falsk en, så å sperre ip-adresser hjelper sjelden mot privatpersoner).

Link to comment
Share on other sites

De fleste har dynamisk IP, så det å sperre har liten virkning - de kan også gå gjennom proxy f.eks og da hjelper det lite. Så slå fra deg den løsningen er mitt råd.

Du kan ha løsninger der de må registrere og der du må godta de før de kan kommentere - da blir det naturligvis bare de du vil som kan kommentere.

Vil du ha en side tilgjengelig for alle, så er det nok lite å gjøre med å skjule innhold for kun noen få - men du kan bruke løsninger der man må være registrert for å få til å se noe, eller visse deler som du bestemmer.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...