Gå til innhold
Hundesonen.no

Dog tonic


Recommended Posts

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=20670412

Ja som skrevet, noen som har prøvd dette? Vår Bichon er jo ingen gammel kar, men han har absolutt "alderdomstegn" slikt som litt stivhet, han sover for det meste og slike ting, men det er ikke dette som er hovedgrunnen til at jeg lurer. Grunnen til at jeg spør er; Han sliter så fælt med at det renner ekstremt fra øynene :) Dette er fryktelig vanskelig å forebygge og vi har prøvd det meste fra a til å uten at noe har hatt særlig effekt.

Et produkt hadde veldig god effekt; Angels glow, men det er jo antibiotika i det så er jo ikke noe særlig å gi han det for hver gang renninga kommer tilbake. Og denne øyerenninga er absolutt skikkelig ille altså. Uansett hvor mye vi tørker, (Noe vi ikke kan gjøre for mye, for han blir jo sår stakkar) klipper og steller med de øynene hans, så renner det helt villt. og bare etter en natt er det skikkelig ille! Å stikke opp tårekanalene har vi også prøvd, uten effekt, det er jo også bevist at det bare kan bli verre av å stikke opp.

Kan legge ved et bilde av han der han ser ganske grusom ut, så kan dere få et lite blikk på hvorfor jeg lurer på hvorfor noen har prøvd dette. Vi er ganske desperat på å finne noe som funker på renninga nå. Å stikke opp tårekanalene har vi også prøvd, uten effekt.

i72573_Untitled1.jpg

Dere ser jo at det er temmelig ille.. :)

Ellers tar jeg imot alt av tips/forslag hvis noen har med tanke på renninga. Vi er temmelig rådvill :) Og jeg vet jo at det er utrolig mange her inne som sitter med en hel del viten og kunnskap, så da prøver jeg her! (Han har også en øyelidelse forresten, men såvidt vi kan forstå så kan ikke dette kobles til renninga)

EDIT: Ser nå at denne kanskje skulle blitt lagt under helse og sykdommer. Kunne en moderator flyttet den kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet du, jeg ville prøvde homeopati. :) Hadde besøk av en liten tass som hadde slike øyne; det rant konstant stakkars. Jeg fant frem et middel jeg trodde ville fungere, og ba eier om å prøve dette. Etter tre-fire dager hadde renningen stoppet! :) Og så vidt jeg har hørt, har han ikke hatt problemer med det siden. Dette var en hund som skulle bli operert for det bare han ble gammel nok, han var da 6 mnd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...