Akita Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Er nysgjerrig på hva dere har på brødskivene deres? Og er det noen knase kombinasjoner? Her går det i feks: Nugatti og ost Leverpostei og agurkmix syltetøy og majones ( Pappa sin kombi ) Bare et par eg kom på, men er klar for noe nytt etterhvert!
Guest Gråtass Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Er nysgjerrig på hva dere har på brødskivene deres? Og er det noen knase kombinasjoner? Her går det i feks: Nugatti og ost Leverpostei og agurkmix syltetøy og majones ( Pappa sin kombi ) Bare et par eg kom på, men er klar for noe nytt etterhvert! Seriøst?! Altså jeg elsker majones på mye, men ved syltetøy der går grensa. Leverpostei og majones, egg og majones, salami og majones, tomat og majones..
Tøfflus Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Hemgårdens Villsvinkorv er favoritten akk nå Og det der med majo: husker en fyr som hadde favo hermetiske fersken med majo oppå bøtter av smør og ei flis av ei brødskive under *yakk*
Cloudberry Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Banan i skiver med majones. Det høres helt fjernt ut (og det kan hende man må være vokst opp med det) men det er veldig godt Og kaviar og hvitost, men det er vel ganske vanlig.
MarieR Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Kombinasjoner: Gomme og pølse (det er kjempegodt!) Nugatti og Peanøttsmør Syltetøy og hvit/brunost Nugatti med Banan (Noe kvalmende i større mengder )
Guest Gråtass Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Jeg eter det ikke, men svogeren min er storkonsument. Brødskive-thousand island dressing-gulost-grillkrydder
Paien Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Broren min spiser skinkeost og salami. Ellers er det vel ikke så mange rare kombinasjoner, men jeg hadde en venninne som spiste hvitost og nugatti før. Ble aldri helt klok på det. Forresten: Når jeg var mindre spiste jeg brunost og hvitost på samme brødskive.
Aya Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Min og Elvis sin favorittkombinasjon: Syltetøy, banan og peanøttsmør. Det har jeg vokst opp med, og eeelsker. Deres kombinasjoner var jo helt syke. Eeew
Blondiemamma Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Sønnen min på 5 år spiser leverpostei med gulost
Tuskelusken Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Brunost med syltetøy Leverpostei og sylteagurk (eller sure agurker osm jeg kaller det) Salami og majones En jeg kjenner spiser peanøttsmørr og nugatti. Jeg tør ikke smake fordi jeg ikke liker peanøttsmør. Onkelen min spiser brunost med banan. Og så har jeg en venn som pøvde å ha brunost på toast...
Akita Skrevet 1. Februar 2010 Forfatter Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Kombinasjoner: Gomme og pølse (det er kjempegodt!) Nugatti og Peanøttsmør Syltetøy og hvit/brunost Nugatti med Banan (Noe kvalmende i større mengder ) Nå må du hjelpe en stakkars stril. Gomme? Føler nugatti og ost er ganske vanlig. Utrolig godt er det iallefall
armagnac Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 veldig godt med bananskiver med oboy på
Caroline Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Jeg spiser egentlig ikke brød jeg da, bare knekkebrød (litt overømfintlig for gjær), men jeg elsker fiskepålegg (makrell osv.) også er min store svakhet ost i alle fasonger, og gjerne muggost, så jeg er nok ganske så kjedelig egentlig, det er som regel en eller annen type fisk eller ost. Innimellom får jeg dilla på brunost og syltetøy, men det går alltid over.
MarieR Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Nå må du hjelpe en stakkars stril. Gomme? Føler nugatti og ost er ganske vanlig. Utrolig godt er det iallefall Ja - Gomme! Nå fikk jeg ikke til å legge inn link i teksten, men her: http://www.tine.no/5968.cms
Akita Skrevet 1. Februar 2010 Forfatter Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Ja - Gomme! Nå fikk jeg ikke til å legge inn link i teksten, men her: http://www.tine.no/5968.cms Har de sånt på vestlandet? Har aaldri sett den typen før, og har no jobbet i butikk.
Tonje Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Her går det for tiden mye i rekesalat,kreolsk kyllingsalat eller ost og skinke( den kavli-osten med forskjellige smaker,denne uka er det skinkesmak)
lo:co Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Jeg spiser ikke så mye brødmat, og har ingen sære påleggsvaner lengre. Men før syntes jeg det var himmelen å få en brødskive med peanøttsmør og nugatti på Ex'en derimot... Han spiser brødskiver med leverpostei, italiensk salat, kaviar og ost. Yummy?
lucy Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Ingen rare kombinasjoner her, men elsker brunost (helst geitost) med syltetøy, spesielt eplegelé, eller rett og slett epleskiver. Ellers går det mye i egg og diverse fisk, gjerne sammen. F.eks kokt egg eller eggerøre med røkelaks eller kokt egg med sild eller ansjosbiter (nå høres jeg kanskje litt eldre ut enn jeg er ..).
Tore Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Nugatti Nugatti Hjemmelaget Gomme av Råmelk (Melk etter kalving) rett fra kua...
eple Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Her er noen kombinasjoner jeg bruker Tunfisk i olje med majones. Knekkebrød med avokado, sopp og salat med aromat og pepper. Brunost med syltetøy. Hvitost med ripsgele. Baconpostei og kokt egg.
Kjerstii Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Min og Elvis sin favorittkombinasjon: Syltetøy, banan og peanøttsmør. Det har jeg vokst opp med, og eeelsker. Deres kombinasjoner var jo helt syke. Eeew Det bruker jeg også, kjempegodt! Men det MÅ være jordbærsyltetøy!
Guest Stella Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Jeg liker ikke de tradisjonelle, søte kombinasjonene. Her er favorittene skikkelig grovt brød med laks, majones og agurk, med spekeskinke og rømme eller med fersk mozzarella, tomat og balsamicodressing
Maria Skrevet 1. Februar 2010 Rapporter Skrevet 1. Februar 2010 Her går det alltid i ost, aller helst brunost. Gjerne brunost med bringebærsyltetøy eller honning oppå. Ellers mye hvitost med krydderskinke. Og prim! For DET er godt det, tenk!
Recommended Posts
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar