Gå til innhold
Hundesonen.no

Jeg har funnet noe stilig!


Midas

Recommended Posts

Det er jeg nok ikke, men synes dette var såpass gøy og billig at jeg måtte selvfølgelig vise dere.

Jeg skal kjøpe meg en Asus Eee 1000HE og satt å så på bilder av den da jeg kom over denne siden! Her kan du kjøpe "trekk" til å feste på pc, mobil, ipod you name it! Det er lett å ta av og bytte ut, og de er billige slik at du kan ha flere design på tingen din. Jeg synes dette var ganske kult... :banana:

Jeg tror jeg må kjøpe en sånn til ipoden min, så jeg kan variere litt i utseende på den, selv om den er veldig fin og lilla :banana:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest LeenaM

Du er nok ikke den eneste som vet om det, nei :banana: Venninna mi har slik til iPoden sin, og de er veldig kule! Tror jeg skal kjøpe en sånn til iPoden min jeg også :banana:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sitter på jobb og av en eller annen grunn er den siden ikke tillatt for meg å gå inn på. Og hjemme er pc'en så treg at jeg ikke gidder å sitte på dataen... Kan noen fortelle meg om de har "trekk" til iPod Mini, eller har de kun til den nyeste modellen iPod Nano?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, men litt mer begrenset utvalg enn til en del andre ser det ut til ved et raskt overblikk.
Ok, takk. Jeg får vel kanskje slå på den trege dataen når jeg kommer hjem og sjekke ut linken. Er liksom bare det at faren er stor for at jeg slår til maskinen i ren frustrasjon - jeg takler ikke trege pc'er! :icon_confused:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som klarer å skjønne om denne skal passe til "vanlige" laptoper? Har en Toshiba, vet ikke hvilken Toshiba...

Det står at den skal passe til 15" og ned til 12", men at du må skjære den til selv hvis du har en mindre enn 15" skjerm. Så da kommer det an på hvor stor skjermen din er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest LeenaM
Vet du hvor stor skjermen din er?

Ehe, nei. Jeg var litt blind i stad, ser nå at det står hvor stor skjermen skal være. Hehe, takker for at du hjalp meg til å se det :lol:

Edit; Takk, Marit&Dina. Er ikke så *kremt* flink i engelsk .. enda :icon_confused:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er småstupid jeg føler jeg, for jeg skjønner ikke helt åssen disse funker... Har Iphone, og har hatt type silikonbeskyttelse til den, men disse her ser jo bare ut som bare telefonen/ipoden med fancy mønster..??

aah, kan ikke noen forklare meg, for de var skikkelig kule, og jeg vil ha;P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det står at de er laget av et msteriale som beskytter pc og ipod mot støt og skraper. De er nok ikke laget av gummi som den vanlig iphone/ipod touch beskyttelsen er, men de skal beskytte disse og. Jeg har ikke fått min enda, men jeg gleder meg veldig til å få den. Det står på hjemmesiden at du med denne ikke trenger å bruke sånnmappe til å ha pcen inni, men det tror jeg nok at jeg ville brukt fordi. Den skal hvertfall være ganske solid. Det som er kult er jo at du kan ta de av og på slik at man kan kjøpe flere og bytte på :icon_confused: Jeg betalte 166kr for en til ipod nano 4gen, en til ipod touch og porto. Det er ikke så ille synes jeg.

Edit for å prøve å forklare litt mer. Jeg ser for meg at det limes fast på en slik måte som f.eks de merkene som ofte er på nye solbriller, og mobiler. Det beskytter mot riper, men det er nok ikke lim på de, siden de kan takes av og på uten at det setter igjen merker på ipoden eller pcen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Edit for å prøve å forklare litt mer. Jeg ser for meg at det limes fast på en slik måte som f.eks de merkene som ofte er på nye solbriller, og mobiler. Det beskytter mot riper, men det er nok ikke lim på de, siden de kan takes av og på uten at det setter igjen merker på ipoden eller pcen.

Men om det er sånn, så må de jo ramle av utrolig fort? Eventuelt være så fristende å pelle av at man bare ikke klarer å la være :icon_confused:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aner ikke, men hvis du vil kan jeg oppdatere her når jeg får min for å få forklart bedre hvordan den er. Har egentlig ikke peil :icon_confused: Håper den sitter godt da, hvis ikke vil det jo bare bli stygt... :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Et oppstillingsbilde.  Tempo 3 måneder. 8,7 kg og 36 cm høy.   
    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
    • Jeg og min samboer ønsker oss veldig en pelskledd venn i vårt selskap, vi har følt oss klare til å skaffe oss en hund det siste halvåret. Vi har noen ønskelige krav når det kommer til hundens personlighet og atferd, men vi syntes det er vanskelig å finne den mest perfekte rasen for oss. Blant de kravene vi har er: - lite bjeffing. Dette er en grunn ved at vi bor i leilighet og ikke vil være til sjenanse for de andre beboerene.  - ikke en alt for aktiv hund. Vi har ikke hatt vår egen hund før, og er bekymret for om vi får gitt nok fysisk stimuli for rasen. Vi vil rett og slett ha en hund vi ikke er bundet til å måtte gå mer enn 2 timer om dagen med, fordi vi er usikre på vårt eget energinivå i denne sammenhengen.  - ikke et krav om å være mye ute i hagen. Vi bor i borettslag uten egen hage, men vi har et fellesområde med hage som vi kan benytte.  - vi trenger en hund som kan være alene hjemme. Vi er begge i 100% stilling i jobb på dagtid og hunden må være hjemme i opptil 8 timer alene på hverdagene. (utenom jobb er vi stort sett alltid hjemme). Som personer er vi veldig avslappet og rolige og ser etter en selskapshund som kan bli vår venn i hverdagen. Vi er ikke spesielt aktive av oss nå, men vi håper vi kan bli det med en hund i hus. Vi tar gjerne hunden med oss hvis vi skal bort, for å være mest mulig med hunden. Vi er i en familiekjær familie som vi er mye sammen med og ønsker å ha med oss hunden på besøk. Vi har ikke barn nå men vi ønsker oss det i fremtiden.    vi bor i en leilighet på 70 kvadratmeter på et boligfelt utenfor sentrum, med muligheter for både bading og skogsturer med voffsen.  selvom utseende på hunden ikke skal bestemme hvilken rase man skal velge så har vi noen ønsker til utseende. Vi ønsker en hund med en god pels å kose med, men som ikke krever noe særlig mer en pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken. Vi har mest lyst på en hund mellom 7-25 kilo +/- som kan trives i leilighet.   vi har lenge vært inne på tanken på en golden retriver, men er usikker med tanke på aktivitetsnivået og størrelsen.
    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...