Gå til innhold
Hundesonen.no

stamtavlebase for staffordshire bull terrier


TonjeRA
 Share

Recommended Posts

Her kan man legge inn informasjon om staffene, bilder, stamtavler, søsken, helseinformasjon o.l.

Stamtavler finner man nederst på hver side hvor man også her kan se helseinfo og bilder på alle bakover i stamtavlen (dersom det er lagt inn). Registrerte Ailo nettopp, og så at hele stamtavlen i 12 ledd er registrert der inne...mesteparten med bilder og greier! :banana:

Foreløpig er det nesten bare nordiske medlemmer her men håper at de som finner interessen for siden kan bringe nyheten videre til sine bekjente / oppdrettere o.l. slik at denne databasen kan utvides (kraftig) i tiden fremover.

Det er rundt 29.000 SBT registrert i databasen, men vi trenger flere oppdrettere / hundeiere til å legge inn info om hundene som allerede er registrert (og koble de opp mot foreldre.) Samtidig som vi trenger flere hunder.

Så håper de som er interessert i stamtavler og historikk har lyst å ta en titt, og bidra til at denne databasen blir brukt av mange Smile

Stamtavle base

OBS!! Når du klikker på "add dog" skriv inn navnet på hunden frem til en evt apostrof ellers får man en feilmelding.

F.eks hvis jeg skal legge inn Evanescence's Bang-A-Boomerang og skriver inn hele navnet så går ikke dette av en eller annen merkelig grunn... Så jeg må da skrive Evanescence og trykke "OK".

Da får man opp alle hunder som har "Evanescence" i navnet sitt og det er da VIKTIG at man sjekker at hunden ikke allerede ligger inne. Ellers får vi masse dobbelregistrerte hunder. Det ligger allerede MANGE norske hunder inne så det kan hende din hund allerede er registrert, da klikker du bare på "update" når du har funnet den hunden du har informasjon om og legger dette inn.

Alt kan redigeres, men ikke slettes. Har du lagt inn en hund 2 ganger eller ser duplikater send en mail til admin@stamtavler.com så vil dette bli slettet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...