Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundepass i Østfoldområdet?


Wednesday

Recommended Posts

Er det noen som bor i Østfold som kan tenke seg/ har mulighet til å passe en liten basenji fra 1.-5. juli? Da er det nemlig Arvikafestivalen, og det har vi jo lyst til å få med oss. Vi har ikke noe familie som er noe særlig hjelpsomme, så enten må vi finne noen andre som kan passe, eller så må vi bare bli hjemme fra festival :getlost: Han er en hannhund på 6-7 måneder, veldig snill og grei, og enkel å ha i hus! Men han trenger en god tur daglig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noen som bor i Østfold som kan tenke seg/ har mulighet til å passe en liten basenji fra 1.-5. juli? Da er det nemlig Arvikafestivalen, og det har vi jo lyst til å få med oss. Vi har ikke noe familie som er noe særlig hjelpsomme, så enten må vi finne noen andre som kan passe, eller så må vi bare bli hjemme fra festival :ahappy: Han er en hannhund på 6-7 måneder, veldig snill og grei, og enkel å ha i hus! Men han trenger en god tur daglig.

Nå bor jeg i Buskerud.. 30min fra Drammen.. og kunne sikkert passet han om dere ikke finner en annen løsning... :whistle:

Har selv to hanner i hus,da ..

En på da,4mndr, og 7år .. :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...