Jump to content
Hundesonen.no

Febrilsk slikking


Recommended Posts

Med ugjevne mellomrom får Saga slags 'anfall' hvor hun går rundt og slikker helt febrilsk på gulvet. Hun slikker og slikker og slikker helt til hun hoster eller kaster opp, også fortsetter hun igjen. Anfallene varer ofte i en halvtime. Nå er det flere måneder siden sist gang, men i kveld fikk hun det igjen.

Veterinæren har ikke funnet noe på henne, men mistenker at det kunne være en slags form for epilepsi.

Har noen vært bort i noe lignende?

Link to comment
Share on other sites

Så rart, hunden vår begynte med noe av det samme for noen uker siden. Hun rusler rundt og slikker på gulvet, og blir stående og slikke ut i lufta. Det varer ikke i halvtimer, men et 5-minutt her og et 5-minutt der. Hun spiser endel gress også, så vi lurte på om hun går rundt og slikker opp (noe av) all pelsen hun røyter av seg. Eneste grunnen til at vi tror det er at dette begynte hun med samtidig som den skikkelige vårrøytinga satte igang.

Men vi har ingen problemer med å få kontakt med henne, og hun slutter dersom vi ber henne om det. Det går aldri så langt at hun kaster opp heller, men av og til harker hun litt. Trodde epilepsi viste seg annerledes enn dette, men det vet jeg egentlig veldig lite om. Håper noen har svar, for dette stusser vi også på.

Link to comment
Share on other sites

Orry gjorde akkurat det samme for noen uker siden faktisk. Det gav seg etter et par timer, og dette er (foreløpig) første og siste gangen det har skjedd. Rare greier :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...