Jump to content
Hundesonen.no

God veterinær i Bergen?


Bananen

Recommended Posts

Bare ikke gå på Bergen smådyrsklinik, har dårlig erfaring derfra, dyrlægen der turde ikke håndtere Einstein i helbreds undersøkelsen(han står helt stille og siger ingenting), så hun endte med at vaccinere ham i ryggen i steden for løshuden i nakken.

Derudover mente de at Einstein (55kg) og Charlie (15kg) skulle have samme dosering af frontline hvilket de ikke skal da det jo er indelt efter vekt.

Link to comment
Share on other sites

Ulf Erlandsen ved Tertnes/Gården dyreklinikker, beste å oppdrive i Bergen, han er virkelig flink! :ahappy:

Ellers bruker jeg også Petvett i Eidsvåg, flinke og hyggelige :getlost:

Myrbø er også flinke, og rimelige, samme med Stend :wub:

Ellers slenger jeg meg på det som sies om Bergen smådyrklinikk.. Og mer til..

Link to comment
Share on other sites

Røntging: Vel, Thomas på Stend har veldig godt rykte. Andre ting tar jeg hos Dyreklinikken Bergen Vest hos Jannicke. Ingen av disse to er nok blant de rimeligste. Men de har gode rutiner (bortsett kanskje fra skrankedamene på Stend som insisterte på at jeg måtte ta med stamtreet til Sofus når han skulle røntges. At han var blandingshund betydde liksom ikke noe *ler* = er jo en minor på trynet, men i lengden = veldig irriterende!)

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker Fana Dyreklinikk (Jo Amundstad mener jeg dyrlegen heter.)... Kunne ikke vært mer fornøyd, hverken meg eller hunden.. :getlost: Vært på mer eller mindre alle klinikkene i Bergen, og synes ikke noen er bedre enn Jo.. :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Bruker hovedsaklig Janicke på Bergen Vest Dyreklinikk, Christa og Per Erik er helt ok også om det er krise ;)

Ved ledd/muskelproblemer, hd røntging, halting osv bruker jeg Thomas Øyo på Stend eller Ann Kristin Milde på Myrbø.

Erlandsen på Tertnes er også flink, men personlig synes jeg at han er altfor glad i penger ;)

Har ikke så god erfaring med Petvett på Eidsvåg.

Edit: Glemte Askøy Dyreklinikk, veldig fornøyd med både Helen og Nina(?*glemsk*) der ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker Fana Dyreklinikk (Jo Amundstad mener jeg dyrlegen heter.)... Kunne ikke vært mer fornøyd, hverken meg eller hunden.. ;) Vært på mer eller mindre alle klinikkene i Bergen, og synes ikke noen er bedre enn Jo.. ;)

Jo Amundstad jobbet tidligere med Erlandsen på Tertnes/Gården :P

Erlandsen på Tertnes er også flink, men personlig synes jeg at han er altfor glad i penger ;)

Jeg har aldri opplevd en dyrlege som tenker mindre på penger, enn akurat Erlandsen. Han hjelper uansett om man har råd der og da, og finner alltid en løsning..

Manfår virkelig behandling og oppfølging verdt pengene der. :P

Link to comment
Share on other sites

Vi bruker også dyreklinikken Bergen vest.. Har vært hos flere der. Bea var mye syk som valp/unghund og vi har fått veldig god service og hjelp av de fleste dyrlegene der.

Vi bor i sentrum så tenkte det var praktisk å gå på smådyrklinikken, men der går jeg IKKE igjen.. Dyrlegen der var REDD for Bea når jeg var der med henne som VALP og hun hadde øyebetendelse.. Jeez.. og Bea bare stod og logret og ville kose..

Dyrleger skal ikke være redde for hunden..

(Oooog hvis du flytter til Bergen må du bli med på hundetreff ;-))

Link to comment
Share on other sites

Jeg har aldri opplevd en dyrlege som tenker mindre på penger, enn akurat Erlandsen. Han hjelper uansett om man har råd der og da, og finner alltid en løsning..

Manfår virkelig behandling og oppfølging verdt pengene der. :P

Hver sine erfaringer tydeligvis :P

Velkommen til Norges vakreste by, anebanana :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker askøy dyreklinikk Hellen og Hilde(skal vel snart ha baby så det blir vel en stund til jeg ser henne igjen nå) som jobber der er vi veldig fornøyde med, men treffer på andre nyklommlinger der også av og til.

Sist vi var der med eldste hunden for hun klødde seg så mye i øret så var det en ny dyrelege der som ikke jeg har sett før og hun virket som om hun var redd små hunder. Små hunder har en tendens til å være lit glefstet sa hun til en kunde som bestilte time for å få en kloklipp på en liten hund(og det sier vel sitt). Så når Tinka var på bordet så skvatt hun til når hun peip når hun skulle sjekke øret hennes(redd for at hun skulle bite), også den snille hunden som aldri gjør noe gale da. Nei sånne folk burde finne noe annet å jobbe med synes jeg, man bør ikke være så redd for dyr når man blir dyrelege.

Ellers så har jeg kun gode erfaringer med Smådyrklinikken(Lisbeth Holtet) Myrbø, Tertnes og Bergen vest.

Stend har jeg fått en smule opp i halsen etter flere dårlige erfaringer oppigjennom.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...