Jump to content
Hundesonen.no

Nå har min håpefulle fått sin første løpetid


Midas

Recommended Posts

Jeg oppdaget for en uke siden at lille snupp hadde fått løpetid. Jeg som har gått å ventet på den der løpetiden, og nå synes jeg bare det er et pes :ahappy: hehe

Det er vel slik at det er den midterste uken i løpetiden at tispa står eller? Jeg tror kanskje hun har hatt den en stund før vi merket det, fordi hun begynte tidlig å være superivrig på at vi skulle ta henne bak på ryggen, og når vi gjør det står hun og strutter med stumpen. Hvor lang tid kommer den til å vare, og hvor lenge står tispa? Jeg slipper henne selvfølgelig ikke nå, men det er jo endel løse hannhunder, som er rimelig innpåsliten da... Er det sånn at det plutselig kan bli parring så hun ikke bør hilse på andre hanner eller? Jeg er jo vant til testosteron bomber av hunder, så jeg må si jeg blir litt usikker av dette her :wub:

Link to comment
Share on other sites

viss du søker på løpetid under hundens helse og sykdommer kommer det opp x- antall tråder:) laget en tråd selv når embla fikk løpetid fordi jeg følte meg litt grønn kan en si. Den heter løpetid, når er det trygt. (er så elendig på sånn link greier at det har jeg bare gitt opp) :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...