Jump to content
Hundesonen.no

Trefftrefftreff?


SoppenCamilla

Recommended Posts

Haha, selvfølgelig vet jeg ikke hvor Sandefjord er :)

Neida, er buss avhengi, så kommer meg jo til Sandefjord.. Men derfra og videre kan bli vanskelig ettersom at jeg er lite kjent i Sandefjord... Men kan vel alltids få en eller annen til å kjøre for en hunderings :)

Treff så fort som mulig! JA :) ! Når dyret er ferdig med løpetiden ... :)

Link to comment
Share on other sites

ALLE som har hund rundt her har jo tispe med løpetid! KUTT UT!

Neia, men jeg har bil, så om vovva di er snill, så kan vi trykke ho og Baghera inn i bagasjen sammen, kan vi ikke det'a? Evt en i setet osv. Kan hente deg på busstasjonen. :) Da må dere bare bli ferdig med sånt tull som løpetid. :)

Link to comment
Share on other sites

Bullmastiff-Aussie hadde vært en rar kryssning haha! Det er nok best å vente til hun er helt ferdig hehe :).

Sånn når vi er inne på bil-tema (teamet, ikke butikken) Hun er grei å ha i bil, men av mangel på bil (regelmessige kjøreturer) skriker hun høyt om hun må være i bur i bil. Men hun har jo godt av å trene på det, bare at det kan være slitsomt å høre på. Men snill er hun da :) .

Vi må vel prøve å få med oss fler?:) Samboer og boxern på 4 mnd henger vel på...

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Jeg vil også være med! Og muligens tar jeg med noen venner:P

Til uka passer bra for meg, for jeg har fri heeele uka (bare ikke mandag, for da skal jeg være 10 år igjen på tusenfryd:P)

Link to comment
Share on other sites

Jepp, passer fint her! Jeg kommer meg fint inn til Sandefjord, meen med mangel på lappen og at jeg ikke aner hvor Eftang er så sitter jeg gjeerne på med noen derfra :whistle:

Du kan sitte på med meg, hvis du vil. Tar bare med Baghera uansett.

Men når på dagen kan alle sammen?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...