Jump to content
Hundesonen.no

speedy kaster opp:(


Kine Helen

Recommended Posts

Hvor lenge har han kastet opp da?

Vet Aro hadde en kveld og natt han kastet opp, men ble bra dagen etter... Men det er veldig vanskelig å si :D

Kan du ringe å snakke med dyrlegen over tlf kanskje, å høre hva han/hun sier?

Link to post
Share on other sites

han har bare kastet opp to ganger.. men har virket tufs i dag sier samboeren min.. jeg har jobbet.. han spiste litt på en grestufs her for to dager siden... ( bar flekk under terassen) kan det være derfor?! han spydde bare skumm og slim nå..

Link to post
Share on other sites

Jupp, hun har rett, hunder spiser gress for å stabilisere magen, slik at den evtl spyr ut det den ikke "vil ha" ! Hadde ventet et par dager og sett! Som regel ordner de dette selv ! (Dersom det er vanlig magepine osv)

Klemsi fra Michi & Askepott !

Link to post
Share on other sites

Du kan se det litt an og går det ikke over da kan du jo ta han med til dyrlegen :D

Men som Anne sier da kan grunnen sikkert være at han har spist græs. Men jeg har altid hørt at Katten/hunden spiser græs fordi den vet den spyr av det,så den kommer av med hår og lign den har synket??

Men så at Anne skrev at den spiste græs når den hadde vondt i magen? Er det mig som har misfortått eller bare lest feil eller sånn?

Eller er det kanskje meg som tar feil angående det med græs? :D :?

Link to post
Share on other sites

Jeg hadde sett ann til imorgen.

Chicka pleier også å spise gress for å kaste opp når hun er dårlig, da skal hun helst ha det tykke "regn gresset".

Og da kommer det også masse slim og skum når hun kaster opp.

Link to post
Share on other sites

Diavola: Man reagerer ikke likt på gammelt gress som gress på sommeren. Det som er ute nå er rottent og ikke spiselig. Mens om sommeren er det helt ok for hundene å spise gress, nettop for å kaste opp hår o.l. :D

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er jo vanlig at valper får diare, men hvor ofte er vanlig/uvanlig. Jeg har en Golden/Toller valp på 6 mnd som ofte har diare, og han får det som regel uten grunn. Prøver å unngå at han spiser på ting ute, får lite utenom sitt vanlige for. Han får diare så  og si ukentlig og det varer alt fra 1-4 dager vil jeg si. Er det normalt så ofte? Formen hans virker ikke påvirket av dette. Han drikker godt med vann og er like hyper som alltid.    
  • Hun er litt sær, så egner seg nok best som rekvisita 😂 
  • Tusen takk! Det gikk bedre enn forventet! Mista hodet helt på lørdag, men på tross av det landa vi på en 3.plass med 172poeng. Idag gikk det mye bedre, jeg hadde med meg hodet, men mista Limit litt for jeg ble så "stiv" i kroppen og klarte ikke helt å engasjere henne nok. Ble 183poeng, bronsemerket, vårt første napp og en 2.plass!  Veldig fornøyd med det! Vet jo at vi kan gå himla mye bedre bare jeg får nervene under kontroll.  Og ifht hvor lite vi faktisk har trent så er jeg storfornøyd med innsatsen til Limit når jeg ble så håpløs, spesielt på lørdag.  Neste stevne blir nok i starten av november allerede! Bitt av basillen ble jeg! Men etter det blir det rallystevne stopp frem til neste år.   
  • Takk for svar og tips. Når du sier det, kan det godt hende det er hennes egen usikkerhet som gjør det. Det virker som hun ikke helt «forstår» situasjonen, slik hun gjør når andre hunder er veldig rett fram og durer på. Vi går på rallylydighet og blodspor, og hun hilser ikke på andre hunder når hun er i bånd (vi passerer sikkert tjue stykker daglig uten stress), men det er sant at situasjonene har vært en «NÅ kan dere leke»-situasjon, som kanskje har skapt stort forventningspress til at den andre hunden vil være på hennes bølgelengde, og at hun reagerer negativt når den ikke er det. Jeg tar det til meg!
  • Hvis hun er utrygg selv så er det ikke unormalt om hun reagerer på usikkerhet hos andre hunder. Det gjør situasjonen mer usikker for begge parter. Sosialisering er ikke bare lek med andre hunder. Det høres ut som din hund har godt av å få mer omgang med trygge hunder UTEN at det er lek, gjennom båndturer og hundetrening. Hvis du har en jaktlabrador som ikke brukes til jakt så vil jeg tro du allerede trener aktivt i en gruppe eller klubb? Kan du få med noen derfra og gå rolige turer i bånd, uten forventning om lek, for eksempel? Én eller to faste lekevenner som hun fungerer godt med og er trygg på er nok for å få ut lekebehovet. Jeg ville droppet lek med tilfeldige ukjente hunder uansett, siden det alltid er en risiko for konflikt.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...