Jump to content
Hundesonen.no

Vindusgitter til bil


Recommended Posts

Er det noen her som har erfaring med vindusgitter til bil? Eventuelt lignende alternativer.

http://www.canis.no/nettbutikk/omtale.php?id=TT152_var

Bilen vår har veldig "løse" vinduer, dvs at når vi smeller igjen døren så rister rutene. Vi kan heller ikke ha de for mye åpent da folk kan stikke inn hånden og rulle opp vinduet. Om vinduene er igjen og det er varmt ute så blir det veldig "klam" luft, dvs fuktig og tung luft i bilen. Derfor tenkte jeg at dette kanskje kunne være et alternativ. Noen med erfaringer? :asmile:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har kjøpt de i linken der. De gjør jobben, men er ikke veldig solide.

Tror nok de kan nappes ut med et bestemt røsk, uten å knuse ruta.

Så jeg funderer egentlig på å lage meg noe tilsvarende i stål som er tilpasset bilen isteden...

Link to comment
Share on other sites

OK. Vi står ikke på et så veldig utsatt sted med bilen, så er nok ikke fare for at noen skal bryte seg inn (røske ut gitteret), vi har bare en Hiace -92 modell :) Om noen vil inn så kan de uansett bare "knekke" ruten siden den er så løs. Noen som har sett denne andre steder enn Canis? (Irriterende med den minst 200,- regelen de har i nettbutikken)

Edit: Takk for svar Bullitt :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg vant en slik på utstilling en gang, men kan faktisk ikke huske om jeg har brukt den! Dvs, den er i alle fall veldig lite brukt. Den virker slett ikke solid, og den er ikke innbruddssikker, men for kortere perioder hvor bilen ikke står veldig "offentlig" til, så fungerer det sikkert fint. Jeg ville dog ikke stolt på den (eller noe annet) når det er sol og fint vær og varme dager - da skal ikke hunder være i bilen alene uansett. :blink:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...