Jump to content
Hundesonen.no

Kondomdress til liten hund


Recommended Posts

Nei, str 1 er den minste (Tulla bruker str 5), og Aynï har en str 1, men den er alt for stor til henne; dvs lang i ryggen (ca 5-10 cm for lang), ellers er den tettsittende nok. Husker ikke hva lengden er. Likevel går det an å bruke den, men jeg må teipe beina med elektriker-tape, og jeg må ofte sjekke henne og passe på at alle beina er der de skal, at det ikke er kommet haugevis med snø inn fra baksiden, at halen ikke har forsvunnet inn bak, osv. Så vidt jeg vet er det kun Jægerens superdekken som er kondomdressen, dvs det fins ingen andre som lager de, og de har altså ikke så små størrelser som vi gjerne skulle ønske.. :ahappy:

Edit:

Jægerens superdekken,str.nr.1,bryst minimum 55cm,maks 65cm,tispe
De måler altså omkretsen rundt brystet (siden dressen skal være tettsittende), og rygglengde ser jeg ikke så mye info om. Her er link.
Link to comment
Share on other sites

DSC01429.jpg

Foreløpig det nærmeste jeg har kommet... Er det kondomdresstoffet du er mest ute etter, eller ok dekken som går ned på føttene?

Er nok kondomdress stoffet. Jeg har jo Hurrta sin dress og den er det jo lange ben på. Men jeg skulle likt å prøvd en annen dress som ikke kladder pelsen hennes så veldig, og som holder alle snøklumper unna.

Link to comment
Share on other sites

Er nok kondomdress stoffet. Jeg har jo Hurrta sin dress og den er det jo lange ben på. Men jeg skulle likt å prøvd en annen dress som ikke kladder pelsen hennes så veldig, og som holder alle snøklumper unna.

Kladder = tover, floker el.l.? I så fall kan jeg ikke skryte vilt og uhemmet av kondomdressen. :closedeyes: Tullas pels floker seg i alle fall kjempemasse i den, og det etter kun en tur. Jeg burde egentlig kammet gjennom hele henne etter en tur i den. Aynïs pels er jo helt annerledes, og dressen sitter annerledes, så den tover sjelden.

Link to comment
Share on other sites

Kladder er det samme som floker eller tover ja :) Blondie har ganske stri pels på ryggen, men benhårene hennes er nok en god del mykere en på en cain ja :)

Ja, de er veldig myke. Nå har ikke jeg prøvd en Hurtta-dress (kun kondomdress), men det floker seg i alle fall i kondomdressen! Tulla har ganske myk pels, og det er til tider helt forferdelig..

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Personlig mener jeg det generelt ikke er innafor å velge valp etter farge, men har man preferanser grunnet noe praktisk (alternativt helserelatert) så tenker jeg det er en bedre grunn enn bare en kosmetisk preferanse. Men ser du på foreldrene/linjene så er det kanskje begrenset hvilke farger som kan komme også. 
  • Jeg har SUV med fem seter. La ned baksetene og har stort bur bak forsetene (svært godt stroppet fast) med utgang på sidene. Liker god å ha bur der med tanke på luftsirkulasjon, i tillegg har jeg da hele bagasjerommet fritt til ting og tang 😊  Kommer til å kjøpe stor varebil når hund nr 2 og 3 kommer i hus om noen år, men elsker å kjøre robust bil med god komfort som i tillegg ikke tar all verdens med plass, og ved å legge ned setene fremfor å kjøpe en SUV med to seter ble valgmulighetene mye større.
  • Nå har jeg hatt min Caddy i noen uker og jeg kan absolutt si at den ikke sluker drivstoff. Har kjørt endel småturer og ett par lengre, virker veldig bra enn så lenge😊
  • Uenig med mye av det Quest skriver over her. Valper SKAL sove mye og om de ikke får nokk søvn går det fort over i destruktiv atferd. Å bruke et inngjerdet område er helt topp for de hundene som trives med det og nødvendig for mange. Å behandle en hund som en baby kan være mye mer negativt enn man tror, og dette kommer fra ei som elsker hundene sine helt ekstremt!  Nå har det jo gått litt tid siden du skreiv innlegget og håper dere har god fremgang, men her er litt tips hvis du fortsatt trenger noen😊 Jeg fikk meg en valp på 8 uker i mai og startet med hjemme aleine treningen to dager etter hun kom hjem, når hun da var komfortabel i leiligheten, med meg og min andre hund. Når jeg måtte tilbake på jobb 4 uker seinere kunne hun være hjemme aleine en hel arbeidsdag uten noe uro eller uhell. Selvfølgelig er alle hunder ulike, men med rett trening og struktur får man det fint til mens de er små. Først må du finne et område valpen kan føle seg trygg i. Min har et stort gitterbur som er stripset fast i en barnegrind, slik at hun selv kan velge hvor hun vil sove og har litt ekstra plass. Her er hun for å både unngå uønsket atferd i leiligheten og for å skjerme den voksne, og vi blir nokk å bruke den en god stund fremover. Inni her har hun en seng, skål med vann og et par trygge tyggeleker. Så må du gjøre området trygt og koselig, jeg gjorde dette ved å gi alt av måltider og tygg inne i området, i tillegg til å flytte valpen inn i grinda når hun var trøtt. Når hun våknet tok jeg henne ut før hun rakk å syte om at hun ville ut på do. Du må starte i det små, ha valpen inne i området i korte perioder når den er trøtt og sakte øk tiden og hvor du er/ikke er. Jeg har et kamera som jeg følger med på henne igjennom. Parallelt bør du ikke la valpen følge etter deg overalt og min sover også i bur om natten. De første gangene jeg forlot huset (med den andre hunden) peip og hoppet hun i ca 10 minutter før hun la seg til å sove i 1 time, litt uro er helt normalt i starten. Her må du bare lese din hund og følge med om den faktisk blir stresset og helt fra seg, eller bare syter fordi den vil være med deg. De skal sove mye i løpet av en dag, så utnytt den tiden på å trene på 😊 
  • Jeg var i akkurat samme sitasjon som dere med ganske så lik bakgrunn og ønsker for et par år siden, bare at jeg var aleine om det. Så fikk høre akkurat det samme😂 Fikk meg valp siste året på masteren og det var det beste valget! Vi fikk begge gode rutiner, valpen måtte trene på å sove i grinda si mens jeg skreiv, så tok vi felles lufte- og treningspauser ved behov. Jeg fikk nylig valp nr. 2 og må si at det var mer avslappende å få valp som student enn når man er i fult arbeid og ikke kan ha valpen med på jobb. Det går helt fint det også med målretta trening, men det er hakket mer stressende og krever mer planlegging. Ikke la det at dere er studenter stoppe dere, høres ut som dere vet hva dere går til og har tenkt godt gjennom dette. Så jeg ville gått for det om den perfekte valpen dukket opp.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...