Jump to content
Hundesonen.no

min staff..


singh.staff

Recommended Posts

hei.. Jeg har en Engelsk staffordhire bull terrier som er 8uker gammel.. vi har vært sammen nå i 3 dager og det konstant....

Han koser seg kjempe masse tror jeg:)

Så kommer noen spm fra en ny begynner..

Han sover nesten HELE tiden... er det slik at den skal sove 22timer?

Mange ganger når han leker så tar han med seg leken sin inn i hunde huset sitt.. Hvordan kan jeg få han til å leke mer sammen med meg? :lol:

Så drivern å lager pipe lyder selv om jeg er tilstede.. Hva kan det være.? Jeg går jo ut hver gang han skal tisse eller bæsje! koser jeg for lite med han? :lol:

Gleder meg til valpekurs i februar siden dette er min alle første hund.

Skal legge ut masse bilder snart...

Takk på forhånd.:lol:

Link to comment
Share on other sites

Heldig du som har en som sover så mye :lol: neida. har en på 16 uker. Han sover nesten aldri. raser rundt og spiser opp leiligheta :lol: han er nusseligste lille vennen min <3

De lydene er ikke noe å tenke på. Kan hende det er hans måte å uttrykke seg på. Har han vondt i magen? Voksesmerter? kjeder han seg? Vil han ha oppmerksomhet?

Link to comment
Share on other sites

Kanskje den savner mamman sin, og er ikke heelt trygge på omgivelsene enda. Det roer seg etterhvert. Den trenger nok bare litt tid :lol:

Ang soving. Min sov også veldig mye i den alderen, men bare vent.. om noen få uker er det full fart rundt i stua :lol:

Får vi se bilde av han kanskje? :lol:

Link to comment
Share on other sites

Min peip som bare det første uka. Er nok litt rart å komme til et nytt sted :-)

Var hos henne mesteparten av tiden, men prøvde å ikke trøste og sånn når hu peip, heller bare sørge for at hu hadde det komfortabelt og trygt.

Gleder meg til å se bilder, jeg :lol:

Link to comment
Share on other sites

Min peip som bare det første uka. Er nok litt rart å komme til et nytt sted :-)

Var hos henne mesteparten av tiden, men prøvde å ikke trøste og sånn når hu peip, heller bare sørge for at hu hadde det komfortabelt og trygt.

Gleder meg til å se bilder, jeg :lol:

Helt sånn plutselig etter at jeg postet så har vi lekt KJEMPE KJEMPE masse og Shero har nesten begynnt å forstå at det skal tisses og bæsjes ute... Han er bare heeeeeeeeeeelt KONGE!

Noen bilder av bestevennen min<3

n54104061315707551081yr2.th.jpg

n54104061315707561304lq4.th.jpg

n54104061315707571520dc5.jpg

w604.png

Disse bildene er fra når jeg møtte Shero for aller første gang..

har egentlig masse bilder mn finner ikke kablen til å laste dem over på pcen:S

Link to comment
Share on other sites

Guest Luckystaff

For en nydelig liten krabat!! :rolleyes2:

Du må gjerne legge ut flere bilder når du finner den kabelen! :whistle: hihi...kan nesten ikke vente til jeg får min egen!!! :sleep:

Hvor har du kjøpt han fra forresten?

Link to comment
Share on other sites

For en nydelig liten krabat! :whistle:

Du må gjerne legge ut flere bilder når du finner den kabelen! :yawn: hihi...kan nesten ikke vente til jeg får min egen! :yes:

Hvor har du kjøpt han fra forresten?

Han er bare heeeelt konge:D:D Du burde glede deg KJEMPE KJEMPE masse! Jeg hentet han fra sverige. Han har virkelig begynt å like seg ute.. Idag har vi vært en halv dag på jobben altså 4 timer i bil og dette liker han virkelig godt..

Når shero leker med meg så virker det som han bare vil bite.. og noen ganger begynner han og bjeffe... Er han redd meg eller er det sånn de oppfører seg? kan bli litt slitsomt til tider... :rolleyes2:

But one thing is for real I LOVE HIM :sleep:

Link to comment
Share on other sites

Guest Luckystaff
Edit: OT, men når får du din valp, Luckystaff?

tispa blir parra i slutten av måneden! :rolleyes2: så jeg har endel venting foran meg...:whistle: men den som venter på no godt...osv...:sleep: koser meg med valpeshopping så lenge jeg! :yawn:

Link to comment
Share on other sites

tispa blir parra i slutten av måneden! :rolleyes2: så jeg har endel venting foran meg...:whistle: men den som venter på no godt...osv...:sleep: koser meg med valpeshopping så lenge jeg! :yawn:

Ventet i et halvt år jeg så jeg skjønner hva venting vil si :yes:

Blir stor- stas!

Link to comment
Share on other sites

Guest Luckystaff

hvilke spørsmål? :lol: om valpen er redd for deg når den biter og bjeffer under lek?

kan jo hende han er litt usikker siden du ikke har hatt han så lenge ennå, men tror nok det er helt vanlig valpelek...

Link to comment
Share on other sites

får jeg lov og spørre om navn på en av foreldrene hans ?

gratulere med fin valp også! litt biting er ikke u normalt, men man bør vel helst ikke oppfordre det :whistle:

bare prøv og bytte med en leke når han biter og ikke lag noe ut av det

Link to comment
Share on other sites

Da har det gått en uke imorgen.. Angrer ikke ETT eneste sekund.. Han er bare heeeeeelt konge.. vi kommer skikkelig godt overens og han har ikke tisset eller bæsjet inne på 3dager, han går selv frem til døren og venter til jeg lukker opp døren.. Har også kjøpt litt vom mat eller hva det nå heter.. skal finne kabelen imorgn så da blir det bilder... PROMISS!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Personlig mener jeg det generelt ikke er innafor å velge valp etter farge, men har man preferanser grunnet noe praktisk (alternativt helserelatert) så tenker jeg det er en bedre grunn enn bare en kosmetisk preferanse. Men ser du på foreldrene/linjene så er det kanskje begrenset hvilke farger som kan komme også. 
  • Jeg har SUV med fem seter. La ned baksetene og har stort bur bak forsetene (svært godt stroppet fast) med utgang på sidene. Liker god å ha bur der med tanke på luftsirkulasjon, i tillegg har jeg da hele bagasjerommet fritt til ting og tang 😊  Kommer til å kjøpe stor varebil når hund nr 2 og 3 kommer i hus om noen år, men elsker å kjøre robust bil med god komfort som i tillegg ikke tar all verdens med plass, og ved å legge ned setene fremfor å kjøpe en SUV med to seter ble valgmulighetene mye større.
  • Nå har jeg hatt min Caddy i noen uker og jeg kan absolutt si at den ikke sluker drivstoff. Har kjørt endel småturer og ett par lengre, virker veldig bra enn så lenge😊
  • Uenig med mye av det Quest skriver over her. Valper SKAL sove mye og om de ikke får nokk søvn går det fort over i destruktiv atferd. Å bruke et inngjerdet område er helt topp for de hundene som trives med det og nødvendig for mange. Å behandle en hund som en baby kan være mye mer negativt enn man tror, og dette kommer fra ei som elsker hundene sine helt ekstremt!  Nå har det jo gått litt tid siden du skreiv innlegget og håper dere har god fremgang, men her er litt tips hvis du fortsatt trenger noen😊 Jeg fikk meg en valp på 8 uker i mai og startet med hjemme aleine treningen to dager etter hun kom hjem, når hun da var komfortabel i leiligheten, med meg og min andre hund. Når jeg måtte tilbake på jobb 4 uker seinere kunne hun være hjemme aleine en hel arbeidsdag uten noe uro eller uhell. Selvfølgelig er alle hunder ulike, men med rett trening og struktur får man det fint til mens de er små. Først må du finne et område valpen kan føle seg trygg i. Min har et stort gitterbur som er stripset fast i en barnegrind, slik at hun selv kan velge hvor hun vil sove og har litt ekstra plass. Her er hun for å både unngå uønsket atferd i leiligheten og for å skjerme den voksne, og vi blir nokk å bruke den en god stund fremover. Inni her har hun en seng, skål med vann og et par trygge tyggeleker. Så må du gjøre området trygt og koselig, jeg gjorde dette ved å gi alt av måltider og tygg inne i området, i tillegg til å flytte valpen inn i grinda når hun var trøtt. Når hun våknet tok jeg henne ut før hun rakk å syte om at hun ville ut på do. Du må starte i det små, ha valpen inne i området i korte perioder når den er trøtt og sakte øk tiden og hvor du er/ikke er. Jeg har et kamera som jeg følger med på henne igjennom. Parallelt bør du ikke la valpen følge etter deg overalt og min sover også i bur om natten. De første gangene jeg forlot huset (med den andre hunden) peip og hoppet hun i ca 10 minutter før hun la seg til å sove i 1 time, litt uro er helt normalt i starten. Her må du bare lese din hund og følge med om den faktisk blir stresset og helt fra seg, eller bare syter fordi den vil være med deg. De skal sove mye i løpet av en dag, så utnytt den tiden på å trene på 😊 
  • Jeg var i akkurat samme sitasjon som dere med ganske så lik bakgrunn og ønsker for et par år siden, bare at jeg var aleine om det. Så fikk høre akkurat det samme😂 Fikk meg valp siste året på masteren og det var det beste valget! Vi fikk begge gode rutiner, valpen måtte trene på å sove i grinda si mens jeg skreiv, så tok vi felles lufte- og treningspauser ved behov. Jeg fikk nylig valp nr. 2 og må si at det var mer avslappende å få valp som student enn når man er i fult arbeid og ikke kan ha valpen med på jobb. Det går helt fint det også med målretta trening, men det er hakket mer stressende og krever mer planlegging. Ikke la det at dere er studenter stoppe dere, høres ut som dere vet hva dere går til og har tenkt godt gjennom dette. Så jeg ville gått for det om den perfekte valpen dukket opp.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...