Jump to content
Hundesonen.no

Ball utløser


Eros

Recommended Posts

Hei.. jeg er på jakt etter priser på fjernstyrte ball utløsere... men jeg finner jo ingen :) og lurte på om noen her inne som vet om noen nett sider man finner sånt... jeg har googla og googla men finner ingenting :)

Takk for alle tips

Link to comment
Share on other sites

Hei.. jeg er på jakt etter priser på fjernstyrte ball utløsere... men jeg finner jo ingen :lol: og lurte på om noen her inne som vet om noen nett sider man finner sånt... jeg har googla og googla men finner ingenting :)

Takk for alle tips

Jeg har en helt lik til den de selger på canis, ikke brukt (ligger fortsatt i esken) som du kan få kjøpe for 3.000,- + frakt.

Link to comment
Share on other sites

Hei

Jeg skjønner hvordan type du tenker på. Jeg har en sånn selv... Den er litt slitt så jeg klarer ikke å se hvem som er produsent og jeg kjøpte min brukt... Men jeg er ganske sikker på at merket enten er Innotek eller Dogtra, men jeg finner den ikke på hjemmesiden til noen av dem.. Men det kan kanskje hjelpe deg om du søker litt på forhandlere av produker fra dem.

Edit: tror pris på dem ny ligger fra 3500 til 4000. jeg betalt 3000 for min brukt. Hundene synes den er kjempe gøy og jeg bruker min både til å belønne rundering på banen og i skogen både på dø gjennstander i skogen og IPO fremadsending, trener beokning med den...mange kule bruksområder :rolleyes2:

Link to comment
Share on other sites

Har noen bilde av en slik?

Jeg har ikke, men jeg kan forsøke å knipse et. :rolleyes2:

Edit: Da jeg henta frem ballutløseren for å ta bilde av den klarte jeg å tyde ordet "dogtrophy" og klarte da å søke frem ballutløseren på internet. Den jeg har heter da Innotek Dog trophy

http://www.johnhumphris.com/proddetail.asp?prod=MC756SC

Link to comment
Share on other sites

Har også en fjernstyrt ballutskyter..Kul sak som kan brukes til så mangt..(f. eks melding på gjennstand, fremmadsending etc.) Den jeg har er kjøpt på Canis ( http://www.canis.no/nettbutikk/omtale.php?id=L140 ), og koster kr 3800,-..

Eneste jeg har å utsette på denne er at den av og til må skrus (les: demonteres) opp for å feste koblingen til batteriet skikkelig, siden denne ofte løsner hvis den mistes i bakken e.l...Mulig det er bare min, men det tviler jeg egentlig på:rolleyes2:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...