Jump to content
Hundesonen.no

Ikke renslig


Lappe_Embla

Recommended Posts

Kusina mi har en dvergpuddel hann som hun fikk i sommer. Han er nå 8 måneder og full av testostoron, men har blitt mye roligere nå i det siste,

Men de har et fortsatt et problem, han er ikke blitt renslig enda. De tar han ofte ut, og selv etter en lang tur går han rett inn og tisser hvor det måtte passe han. Dette er selvfølgelig fryktelig frustrerende da de har trent på dette siden ha kom i hus.

Noen tips til hvordan hun kan få han renslig?

Link to comment
Share on other sites

Fortsett å trene. Pass på så han ikke får gjøre fra seg innendørs; luft så ofte at han ikke tisser inne. Jeg har ei på 10-11 mnd her som heller ikke er husren enda, men vi nærmer oss! :ahappy: Små hunder bruker ofte lengre tid enn store.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjenner meg igjen når det gjelder hormontroll på 8 mnd jah.. :)

Når det gjelder renslighet merket jeg også at det tok litt lengre tid å få Sølve renslig enn det gjorde med storpuddelen. Men det gikk etterhvert, han ble renslig før han var 6mnd, men jeg tok han ut veldig ofte, etter at han hadde sovet, lekt og spist.

Det kan være en ide å sjekke om han har forhudskatarr eller urinveisinfeksjon om han skvetter veldig ofte. Sist Sølve hadde forhudskatarr tisset han nemlig inne, noe han aldri gjør til vanlig. Jeg er spesielt oppmerksom på slike ting nå som det så kaldt, det er fort gjort for en lite puddelgutt å forfryse "understellet" siden de ikke har underull og ofte liten pels på den delen av kroppen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...