Jump to content
Hundesonen.no

Hannhund som ikke liker andre hannhunder


elindm

Recommended Posts

Hei jeg ville bare høre om det er noen her som har noen gode råd. Jeg er med i en hundklubb som ikke er fult så stor, men vi som holder er ganske tette. Så vis en hund i gruppen har et problem så prøver vi og hjelpe til for å få bort problemmet.

Det er en hannhund som ikke går sammen med andre hannhunder, elller han kan trene sammen med de uten problemer. Men vis han får øyekontakt med de så begynner han og bjeffe, han blir ikke agresiv men forsatt rar. Han bor sammen med en annen hannhund, men denne er verdig flink til å tolke han så han går unna og sånn. Og han går sammen med en blandingshund, men ingen flere så langt.

Han går bra på utstilling om sånne ting da kan han stå på en hannhund uten å si noe, men han kan ikke leke med noen.

Det er du som han skal passe på eieren fordi når hun koser leker med andre da blir han rar og bjeffer.

Er det noen som kan hjelpe???

Link to comment
Share on other sites

I noen tilfeller, går ikke dette...:D

Har hunden utviklet aggressjon for noen spesielle hannhunder, skal det ganske mye trening til for å komme noen vei med det. Sorry. Sånn er det bare. I så fall, står du/dere ovenfor en kanskje uløselig oppgave. Hvordan en får en hannhund til å like en annen hannhund, er ikke bare bare. Jeg vet faktisk ikke hvordan en skal gå frem for å trene på dette. De fleste jeg kjenner med slike problemer, unngår å komme opp i slike situasjoner. Men likevel kan man være med på ting.

Sånn er det med oss også, der jeg trener. Er det noen hannhunder som man vet kan reagere på hverandre, så får ikke de gå sammen. Enkelt og greit. Det blir ikke mindre trening av den grunn. Man tar bare mer hensyn til hverandre.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...