Jump to content
Hundesonen.no

Filkonversjon


Argyr

Recommended Posts

Sitter her med min flunkende nye mp3-spiller og forsøker å skjønne hvordan jeg kan få spilt av de sære filene mine, som altså er i .ogg og .mpc-format. :whistle: I tillegg har jeg musikkvideoer liggende (fant ikke som sang :P) som jeg også vil få inn der.

Finnes det noe gratisprogram jeg kan bruke til å få konvertert disse filene til mp3/wma? Tør ikke bruke google til å finne sånt, vet aldri om jeg kan stole på tilbyder.

Kan noen hjelpe en teknologisk utgamling? :P

Link to comment
Share on other sites

Hm... mulig Click and Convert greier det... men dette må kjøpes. Men har dette selv og syns det fungerer kjempebra :whistle:

Eller prøv her :P Aner ikke om det er spam-fare på denne siden da, ville vel brukt en alternativ e-post adresse som du kan slette om det skulle bli ett spam-problem etterpå.

Link to comment
Share on other sites

Meget enkel og forståelig forklaring... lol

Free Mp3 Wma Converter can convert all your mp3, Wma, Ogg, AAC, M4a, mp4, Ape, Ac3, Flac, Wav files- Mp3 to Ogg, Mp3 to Wma, Mp3 to AAC, Mp3 to Wav ; WAV to Mp3, Wav to Ogg, Wav to AAC, Wav to Wma ; Wma to Mp3, Wma to Ogg, Wma to AAC, Wma to Wav ; Ogg to Mp3, Ogg to Wma, Ogg to AAC, Ogg to Wav ; AAC to Mp3, AAC to Wma, AAC to Ogg, AAC to Wav ; Ape to Mp3, Ape to Wma, Ape to Ogg, Ape to Wav ; Flac to Mp3, Flac to Wma, Flac to Ogg, Flac to Wav ; M4a to Mp3, M4a to Wma, M4a to Ogg, M4a to Wav ; Ac3 to Mp3, Ac3 to Wma, Ac3 to Ogg, Ac3 to Wav, Ac3 to Aac. Free Mp3 Wma Converter can now rip CD Audio into MP3 or OGG with Free CD Ripper.

http://www.download.com/Free-Mp3-Wma-Conve...html?tag=mncol

Link to comment
Share on other sites

.mpc er det jo ingen som bruker, har du rippet musikken selv til det formatet da.?

vet ikke man får kjøpt eller lastet ned så mye .mpc på nett...

OM du har rippet selv så går det nesten like fort å rippe på nytt...

Får bedre kvalitet på musikken (som jeg regner med er gund til at du har .mpc il å begynne med??) om man ripper originalen på nytt mot å konvertere mellom filformater, da taper man mye...

Link to comment
Share on other sites

.mpc er det jo ingen som bruker, har du rippet musikken selv til det formatet da.?

vet ikke man får kjøpt eller lastet ned så mye .mpc på nett...

OM du har rippet selv så går det nesten like fort å rippe på nytt...

Får bedre kvalitet på musikken (som jeg regner med er gund til at du har .mpc il å begynne med??) om man ripper originalen på nytt mot å konvertere mellom filformater, da taper man mye...

Altså, nå må du ikke spørre så vanskelig! :D

Jeg husker ikke hvor de kommer fra jeg, men jeg har ikke rippet de selv. Tenker jeg har fått det via ftp fra en kompis, men er neimen ikke sikker. Har ikke orket noe med sånne nedlastingsprogrammer siden de begynte å tulle med kazaa heller. Jeg er ikke sånn teknofreak som trenger surround-kvalitet på filene mine (for vi har jo ikke surround-anlegg :D), så litt tap er det ikke så farlig med.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...