Jump to content
Hundesonen.no

LØS BEARDED COLLIE LØS PÅ E18, SJØLYST


Tollertassen

Recommended Posts

Vi var på vei hjem fra AG trening (11.12.08 klokken 20.30)) da vi nesten kjørte på en bearded collie på e18. Den hadde på seg en reflekssele og var livredd stakkar. En kar jagde den av veien og ned til båtplassen. Jeg gikk rundt der nede en halv time men han var borte vekk. Om noen kjenner noen som har denne rasen i området bør de sjekke.

Link to comment
Share on other sites

Å så irriterende! Jeg har ringt både politi og falk flere ganger selv. Politiet ler når jeg ringer, men falken pleier å sende en bil.

Man får litt følelsen av at de synes du er arti som bryr deg om "de små tinga i livet" eller noe sånt... ARG! :icon_confused:

Link to comment
Share on other sites

Fordelen med å bo på lite sted da.... Sist jeg ringte til politiet pga en løs hund i veien beklaget damen seg voldsomt for at hun var alene på kontoret og ikke kunne dra avgårde akkurat da, og spurte om jeg kunne prøve å fange den inn for henne. Hvilket jeg gjorde (selvfølgelig, man prøver jo om man kan...). Leverte hunden til dama som takket for at jeg engasjerte meg og spurte om hun skulle erstatte tauet jeg kom med den i (hadde kun vanlig tau i bilen som jeg lagde provisorisk hundelenke av).

Men ellers håper jeg virkelig at hunden har blitt funnet og har det fint! *krysse fingre*

Link to comment
Share on other sites

Denne hunden er jeg sikker på at jeg så i går! Det var kl 19.30 på bussholdeplassen ved meg, det vil si Bygdøy. Jeg prøvde å få tak i den, den ble jo nesten meid ned av bussen... Dessverre stakk den avgårde, og endte vel da mest sannsynlig opp ved Sjølyst... Jeg ville tro det er samme hunden i hvert fall, det er ikke så fryktelig mange av den rasen rundt her, og beskrivelsen stemmer jo. Håper det har gått bra med hunden!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...