Jump to content
Hundesonen.no

Spesielt triks for time hos Are Thoresen?


Papillon

Recommended Posts

Hei!

Til dere som bruker han, vet dere hvordan jeg får tak i Are Thoresen og får bestilt time? :(

Ringte en gang i august/september og fikk da beskjed om å ringe tilbake om en stund, da kallenderen hans var så full. Ringte tilbake i oktober, men da fikk vi beskjed om å ringe tilbake etter nyttår. Samme grunn, kalenderen var full.

Men altså. Jeg tror at hunden min har vondt i kroppen og da vil jeg jo få sjekket henne skikkelig! Og jeg kan ikke vente så lenge med å få sjekket det, det er jo ganske forstålig. Og det er ikke så utrolig mange som bruker han at han ikke kan reservere timer. Det er jeg ganske så sikker på. Så, jeg ringte igjen i arbeidstiden på mandag (kun mandag mellom et vist klokkeslett det er telefontid hos han). Ringte 3 ganger, men bare telefonsvar.

Har lest at værtfal en doggisbruker har vært hos han mellom de gangene jeg har ringt, da kalenderen var full, så jeg har et spørsmål: Hvordan får dere time hos mannen? :icon_redface: Er det noen hemmelige triks, eller hva? :P

Det er ikke ment som å "henge ut" mannen, men jeg bare lurer..

Link to comment
Share on other sites

Aner ikke om det er meg du hinter til, men jeg er i hvert fall en av de som har fått time hos han etter det tidspunktet....

Måten vi kom inn i systemet hans, var å henge med på timen til ei venninne. Og i og med at hunden min trengte behandling, så fikk vi flere timer. Han har full kalender ja, og behanlder hunder bare en gang i uka etter hva jeg har forstått. Så om du kjenner noen som skal til han, og du kan få hengt med på den timen, så anbefaler jeg det...

Link to comment
Share on other sites

Har du prøvd å få kontakt med en av de som har studert hos han?

Vi bruker en på hest/hund i stallen som heter Ole Kristian (vet ikke etternavnet) som har gått i lære til Are Thoresen. Han er kjempeflink, og kommer å behandler hester med jevne mellomrom til oss.

Jeg kan skaffe tlf nr til han hvis du er intr.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Har en hvit en også altså😄 Greier ikke helt slutte med dem. Ja, pleier vel å si at han er en ekte belger; mest Groenendael blandet med Malinois + en dæsj Tervuren. Veldig trivelig liten fyr som liker å bruke nesa. Var det ikke sånn at du snuste på ny? Moren til min svarte skal ha nytt kull nå...wink wink, nudge nudge😘
  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...