Gå til innhold
Hundesonen.no

Forskjell på de forskjellige voghtypene?


Debbie

Recommended Posts

har kjøpt 60kg, fått hakket de opp, pakket de i plastposer i ca 1kg...

og jeg kjøpte forskjellige typer, nr 25,33 og kylling..

Tok en og en blokk,og la de så i frysen- er nå en stund siden og jeg husker ikke hva som ligger hvor i frysen..NR25nederste? Kylling øverst?

Kan en se forskjell på de???

Og ja jeg vil gjerne vite hva som er hva - for det så..l.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har kjøpt 60kg, fått hakket de opp, pakket de i plastposer i ca 1kg...

og jeg kjøpte forskjellige typer, nr 25,33 og kylling..

Tok en og en blokk,og la de så i frysen- er nå en stund siden og jeg husker ikke hva som ligger hvor i frysen..NR25nederste? Kylling øverst?

Kan en se forskjell på de???

Og ja jeg vil gjerne vite hva som er hva - for det så..l.

Tine en bit av hver og lukte og smake litt.... :x

Sprit tusj er fint å merke sånt med forresten :x

Jeg er ikke helt sikker på hvordan 25 og kylling ser ut for jeg har aldri brukt det selv, men jeg skal høre med gubben når han kommer hjem :x

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

En fin måte å skille de ulike typene på, er hvordan man pakker og lukker posene. Jeg knytter igjen posene til én type V&H med vanlig knute, og to knuter på en annen. På en tredje knytter jeg knuten helt ytterst mot åpningen, og på en fjerde knytter jeg knuten helt tett inntil maten, og så klipper jeg vekk "enden".

Eventuelt kan man pakke én type i tomme melkekartoner, én i tomme juicekartonger, én i tomme isbokser, én i tomme honningspann, osv osv. Kjekt å kunne bruke slike ting om igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for knalltips ang pakking, det var genialt.. Skal bruke den neste gang jeg pakker..

Så et spørsmål til: jeg var jo så dum at når jeg pakket la jeg de forskjellige typene lagvis i frysa(lite 100l) så da får jeg ikke tak i et ny type før gamle type er spist opp- gjør dette noe???

Hvis det gjør noe, må jeg jo bare røkke opp alt å omøblere litt, hehee..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Det går som flere andre sier ann å lukte på dem. Kylling syns jeg har en litt annen farge og fastere konsistens. Den er liksom bare kyllingkjøtt, mens de andre er blod og jævelskap :) 25 lukter litt mer enn 33. Men forhvor ikke bare ta alt ut av frysen og putte det helt vilkårlig oppi igjen så du får blanda det skikkelig. Da blir det jo litt variasjon uansett og du trenger ikke bekymre seg for hva du gir.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...