Gå til innhold
Hundesonen.no

Forskjell på de forskjellige voghtypene?


Debbie

Recommended Posts

har kjøpt 60kg, fått hakket de opp, pakket de i plastposer i ca 1kg...

og jeg kjøpte forskjellige typer, nr 25,33 og kylling..

Tok en og en blokk,og la de så i frysen- er nå en stund siden og jeg husker ikke hva som ligger hvor i frysen..NR25nederste? Kylling øverst?

Kan en se forskjell på de???

Og ja jeg vil gjerne vite hva som er hva - for det så..l.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har kjøpt 60kg, fått hakket de opp, pakket de i plastposer i ca 1kg...

og jeg kjøpte forskjellige typer, nr 25,33 og kylling..

Tok en og en blokk,og la de så i frysen- er nå en stund siden og jeg husker ikke hva som ligger hvor i frysen..NR25nederste? Kylling øverst?

Kan en se forskjell på de???

Og ja jeg vil gjerne vite hva som er hva - for det så..l.

Tine en bit av hver og lukte og smake litt.... :x

Sprit tusj er fint å merke sånt med forresten :x

Jeg er ikke helt sikker på hvordan 25 og kylling ser ut for jeg har aldri brukt det selv, men jeg skal høre med gubben når han kommer hjem :x

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

En fin måte å skille de ulike typene på, er hvordan man pakker og lukker posene. Jeg knytter igjen posene til én type V&H med vanlig knute, og to knuter på en annen. På en tredje knytter jeg knuten helt ytterst mot åpningen, og på en fjerde knytter jeg knuten helt tett inntil maten, og så klipper jeg vekk "enden".

Eventuelt kan man pakke én type i tomme melkekartoner, én i tomme juicekartonger, én i tomme isbokser, én i tomme honningspann, osv osv. Kjekt å kunne bruke slike ting om igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for knalltips ang pakking, det var genialt.. Skal bruke den neste gang jeg pakker..

Så et spørsmål til: jeg var jo så dum at når jeg pakket la jeg de forskjellige typene lagvis i frysa(lite 100l) så da får jeg ikke tak i et ny type før gamle type er spist opp- gjør dette noe???

Hvis det gjør noe, må jeg jo bare røkke opp alt å omøblere litt, hehee..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Det går som flere andre sier ann å lukte på dem. Kylling syns jeg har en litt annen farge og fastere konsistens. Den er liksom bare kyllingkjøtt, mens de andre er blod og jævelskap :) 25 lukter litt mer enn 33. Men forhvor ikke bare ta alt ut av frysen og putte det helt vilkårlig oppi igjen så du får blanda det skikkelig. Da blir det jo litt variasjon uansett og du trenger ikke bekymre seg for hva du gir.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...