Jump to content
Hundesonen.no

Hallo alle sammen!


SiriEveline

Recommended Posts

Hvor skal jeg starte?

Jeg er en jente på 19år.. jeg vet at noen har trodd at jeg er gutt pga nicket (men det skulle egentlig være navnet på hunden min, men så ble det tispe istedenfor).

Så akkurat for tiden bor jeg hjemme hos familien med en kleiner münsterlander. Men allerede på fredagen flytter jeg for meg selv (eller med en venninne da) på leilighet. Da jeg har ventet på en mulighet for å skaffe meg en egen hund lenge nå var dette sjansen (ønsket om to hunder på en gang hjemme var ikke så stort). Så etter en telefonsamtale med en oppdretter av Phalene fant jeg ut at dette var rasen for meg, og kjønnet det var tispe. Jeg var veldig usikker på om jeg ville ha en helt hvit og sort hund, men da dukket lille Tinka opp. Hun er riktignok mye sort men har noen brune tegn i ansiktet og en bitteliten hvit flekk rundt snuten.

Så dette er da hunden jeg skal motta rundt den 12. desember!

Hmm, kanskje på tide å fortelle videre om meg. Som sagt jeg skal flytte ut nå, og jeg er også student for tiden men tar et ganske avslappende studie. Tja, ellers er jeg vel en glajente som elsker dyr, da spesielt hunder og hester.

Men dere er hjertelig velkommen til å komme med spørsmål! Og andre som har Phalener hadde det vært kjempemorsomt å komme i kontakt med, da jeg er helt ny på rasen!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...