Jump to content
Hundesonen.no

et nytt nurk på vei =)


Arielle

Recommended Posts

Da har jeg hatt en "pause" fra sonen en stund.. Har vert syk med kyssesyken i 5 mnd, men nå er det et nytt nurk på gang...

Siden jeg har hatt lite krefter til overs til hunden mens jeg var syk så fant jeg vel ut hvor mye hunden og mitt liv med det betød så nå satses det for fult på hund :rolleyes: Og da passet det fint men en hund til. Så nå har jeg bestillt et lite nurk.. En hannhund faktisk.. Hadde vel egentli planlagt en ny Flatt, men sånt ble det alså ikke. Har en flatt og en tibbe fra før av.. Tibben er vel egentli ikke min, er min tante sin men det er vel jeg som har mest annsvar for. De hadde store planer for denne hunden men det gikk ikke som forventet siden hunden er noen feil osv. Så da har de ønsket seg ny i en evighet men har ikke penger eller tid og kapasitet for en hund til alene. Så da fant jeg ut at jeg skal ha en ny hund sammen med dem :rolleyes:

Så sånt ble det at den kommer en ny Tibbe i huset.. Det er da en hannhund som nå er 10uker gammel, har ikke helt bestemt meg hvilken av disse jeg vil ha da, men det blir enten en helt lys en (hvit) eller en svart med litt hvitt på. Tror ikke det skal bli store problemer og "dele" denne hunden med dem. Vi bor bare 5 min fra hverandre og de har allerede spurt etter masse hjelp anngående trening, foring +++. Gleder meg som en unge til denne lille bassen min skal komme i hus.. Jeg kommer nokk til å ha mest med hunden å gjøre i forbinnelse med utstilling, trening og turer. Så i morgen reiser vi og henter han i 5-6 tiden og er hjemme igjen til middnatt.

MEN!! jeg har enda ikke funnet noe navn til bebien.. Noen som har et forslag?

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror det er mange som heter Gismo?

Det var vel den lille søte gremlingsen som het det? Mange småhunder ligner jo på den, hihi, så jeg ser for meg at det er mange som heter det :D

Goliath

Link to comment
Share on other sites

Gratulere såå masse med en ny tibbe!! De er virkelig en herlig rase!! Har selv lyst på en tibbe etterhvert!!

Navn ja:

Gizmo, milo, Rocky, Ricko, Emil, armani ++++

Link to comment
Share on other sites

bilder kommer så fort lille venn er hjemme i huset :rolleyes:

det er veldig mangen som hete gismo men heller mest mot pegasus eller fomle, blir det en hvit en så blir det pegasus og hvis det blir en svart er det fomle tror jeg...

Tibber er herlig men ikke helt rette rasen for meg som trener mest bruks og lp men en alldeles herlig rase.. Er gått fornøyd med flat coated retrieveren men en tibbe til i huset gjør meg ingenting. Er nåkk av kjærlighet og omsorg her. Skal ikke bo hos meg heller men siden jeg står for trening og turer så blir det masse timer sammen med nurket. Kommer sikkert til og bo hos min tante i mangen uker fremover for å kosemose med den lille :banana:

Så nå håper vi at vi klare å plukke en flott hannhund som vil gjøre det gått i fremtiden, så nå er jeg å se i tibberingen også :rolleyes: blir litt rart siden jeg er vant med flatten og det er ikke akkurat noe gåing i ringen der..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...