Gå til innhold
Hundesonen.no

Fryse ris


Mari

Recommended Posts

Det er faktisk veldig lurt å fryse ned kokt ris. Kokt ris er et glimrende miljø for bakterier, men fryser du den ned når den er kald, unngår du bakterieoppblomstring, og den er utmerket til å steke sammen med grønnsaker og annet i en wok. Riskornene blir mindre klebrige, det opplever jeg som den største forskjellen. Tips: Frys den kokte risen flatt, altså ha den i en frysepose og klem den flatt utover, så går det så mye fortere å tine enn om du fryser den som en stor klump.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for råd Bardmand!

Dette er glimrende, det blir så mye enklere for sambo å lage lunsj og fryse ned i porsjoner i stedet for å kjøkkenstreve hver eneste kveld. :frantics:

Tilleggsspørsmål:

Hvor lenge bør kyllinglår stå i ovnen om man setter dem i mens de er fryst? Og på hvilken temperatur?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahaha!!

Hadde jeg ikke visst at du er geografisk, og nå tydeligvis kulinarisk utfordret, så hadde jeg trodd denne tråden var en spøk.... :frantics:

Godt du er hundenerd, så du har noe å støtte deg på.... Hihi!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for råd Bardmand!

Dette er glimrende, det blir så mye enklere for sambo å lage lunsj og fryse ned i porsjoner i stedet for å kjøkkenstreve hver eneste kveld. :frantics:

Tilleggsspørsmål:

Hvor lenge bør kyllinglår stå i ovnen om man setter dem i mens de er fryst? Og på hvilken temperatur?

200 grader i ca 20-25 min fra frossen tilstand :|

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde jeg ikke visst at du er geografisk, og nå tydeligvis kulinarisk utfordret, så hadde jeg trodd denne tråden var en spøk.... :frantics:

Pøh! De bare her hvor kulinarisk utfordret jeg er! :o

hehehe, ja hva gjør man ikke for de mannfolka! :|

Han bør **** meg tilbe meg! :D

Det er feite EU-j@vler, så jeg satte dem på 35 min i 180 grader.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

200 grader i ca 20-25 min fra frossen tilstand :frantics:

Tuller du? Da har jeg enten elendig ovn eller kjøper gedigne kyllinglår :| Jeg steker de på 200 grader i 20 min på hver side (altså tilsammen 40 min) når de er TINT jeg. Da blir de akkurat passe stekt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er jo trofast harryhandler, og kjøper alltid kyllinglår i Sverige. De bør nok stå i 35 minutter i fryst tilstand - jeg har dem på 225. Kyllingvinger fra sverige (omtrent som norske kyllinglår) holder med 25 på 225 grader, også da fra fryst tilstand.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...