Gå til innhold
Hundesonen.no

Vom og Hundemat


MonicaT

Recommended Posts

Hmm, intr spørsmål.. Slenger meg litt på denne her. Selv om jeg selv tenker litt sånn at "hallo! Det er BIKKJEmat vi snakker om! Dyr som er laget for å ete åtsel... de tåler mat som har ligget i frysern i årevis"... Men, jeg VET jo ikke :no:

Men den første vom og hundematen som Bridie fikk her, hadde vel ligget i fryser her i 2 år når Bridie kom i hus... Og hu spiste vel av den de første 3 mnd...

Jeg kjøper aldri mindre enn 80 kg når jeg reiser til Magne for å handle, og nå er det et år siden jeg var der og enda har jeg vel 40 kg igjen tror jeg...

Jeg gir jo bikkja gammel elgebiff som mamma har funnet igjen i frysern sin som har ligget der i 4-5 år, så... :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Står det ingen holdbarhet på pakken / pølsene da?

Har bagynt med VH for snart 2 uker siden, og må ærlig innrømme at jeg ikke har reflektert over holdbarheten. :no:

Nå kjøper jeg bare disse kilospølsene, og kun 20 kg i gangen til 2 hunder.

Så det er vel ingen overhengende fare for at de skal gå ut på dato.

Jeg har til nå gitt halvt VH og halvt vanlig bløtet tørrfor.

Men nå har det blitt sånn at ene hunden ikke vil spise kvelds, altså tørrforet...

Før jeg begynte med VH spiste han det med god apetitt, nå synes han tydeligvis ikke det er bra nok lengre...

Mulig jeg bare må kapitulere, fore fullt på VH.

Men hva når man skal reise bort?

Greit for en helg liksom, men vi skal være 3-4 uker borte på ferie til sommeren.

Kan jo ikke akkurat taue med oss frysern full av VH.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Alle V&H produktene har holdbarhetsdato. Både 1/2 kgs pølser, 1 kgs pølser, 5 kgs "blokk" og 20 kgs blokk er merket med holdbarhetsdato. 1 år fra produksjonsdag. Så siste levering vi mottok er holdbar til mars 09.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...