Jump to content
Hundesonen.no

Setter seg på meg


Lillemus

Recommended Posts

Heisann!

Jeg har et lite spørsmål... Hvis jeg setter meg på gulvet, kommer hunden min og setter seg på meg eller lener seg skikkelig på meg. Noen som vet hvorfor gjør hun det? :ahappy:

Ut i fra det lille du skriver så kanskje for kos...?

Link to comment
Share on other sites

Hehe, det er vel sikkert bare kos ja... Bare lurte på om det var noe "dypere" liksom :ahappy: Hun gjør det uansett hvor jeg setter meg, uavhengig om hun får oppmerksomhet eller ikke. Sitter med pc'en på gulvet, og da kommer hun og skal sette seg, gjerne med rompa i ansiktet på meg eller trykker seg mot meg. Eller så går hun å tråkker frem og tilbake på meg. Skal liksom stå over meg med rompa mot haha... Ikke så bra forklart da...

Link to comment
Share on other sites

Tror nok også det er for kos, eldstehunden min pleier å rygge seg inn til folk for å bli klødd på halefestet. Og det er ikke snakk om at jeg får sitte i fred på gulvet for mine, da kommer begge to og klistrer seg inntil. De har en formening om at når jeg setter meg på gulvet så er det kun for deres skyld, og da skal det koses.

Hun liker nok å kose, og tigger litt etter kosen. Min hund gjør også slik. Lener seg inntil folk med all sin kroppsvekt, snur rompa til og blir litt katteaktig. :ahappy:

Jøss, gjør hun? Har ikke jeg merket noe til når jeg har vært på besøk :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
  • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...