Jump to content
Hundesonen.no

Vil dere hilse på Melis?


Ludde

Recommended Posts

Hun er av rasen Hvit Dvergschnauzer, og er snart ni uker! Hun har bodd hos meg i fem dager, og det har gått kjempefint! Hun er veldig godt sosialisert hjemme hos oppdretter, og er en trygg og glad liten jente. Hun har tenner som en liten piraja, og tar seg gjerne et godt jafs av både fingre, tær, gardiner, puter eller hva hun ellers måtte komme over. Lekene til Nadia er også stor stas!

Hun er også kjempeflink til å gå på do ute, og det skal også opdretter Inger ha æren for, som har lært hele kullet å gå på aviser og tatt dem med seg ut flere ganger, så utganspunktet vårt er veldig godt. Med unntak av noen få uhell inne, er det gresset som gjelder.

Ute på tur, spretter hun avgårde og utforsker verden, og dilter i helene til “storesøster”.

Egentlig så heter hun Aili, men jeg har ikke helt klart å vende meg til det navnet, så her i huset går hun som Melis, siden hun både er skrekkelig søt og hvit!

Mammaen til valpen er fra Kennel Odo-Riba og heter NUCH Sombios Vilges Lori, og pappaen heter NORDUCH, NORDU-00, SV-00, WW, 02 DKUCH INTUCH Pepalfas Crystal Snow Quick og er fra Pepalfas Kennel i Sverige.

post-578-1203880153_thumb.jpg

post-578-1203880176_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Så gøy! Jeg har bare sett bilde av han, men han ser fullstendig vakker ut!

Altså, jeg skal ikke påstå at jeg fikk med meg hvem som var hvem der nede. De har jo fler enn to liksom, og jeg var også mest interessert i knøtta jeg skulle ha med meg hjem :ahappy: Men alle hundene deres er veldig fine med et godt gemytt.

Malinck: Det finnes faktisk to oppdrettere av hvit dverg i Trondheim. Men mange tenker ikke over at det er dvergschnauzer når de ser en.

Link to comment
Share on other sites

Kjempeskjønn! :lol: Er ikke så vanlig med hvit dvergschnauser vel? Tror ikke jeg har sett det noen gang, annet enn på bilder.

Stemmer nok det at det er den av de fire fargene som det er færrest av. Men det er ikke sånn superskjeldent lenger. Litt sånn på sida, så fikk jeg plutselig MMS av noen bekjente med bilder av den nye hvite dvergen deres i dag. Jeg ante ikke at de skulle velge hvit og de heller ikke at jeg skulle det, så det synes jeg var litt artig!

LinKr, skjønner godt at du var mest opptatt av valpen din ja, men du har nå iallfall vært der da. Så valpene våre er nå nesten litt i slekt da, hvis vi trekker slektsbegrepet veeeeldig langt :ahappy: Går det bra Callaway ?

*Dobbelpost slått sammen av mod Tijon. Husk å bruke redigeringsfunksjonen*

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med nydelig valp!

Har vært inne på bloggen din og snoket litt, må si hun ser flott ut på bildet der hun står ute sammen med Nadia.

Hennes far er morfar til vår Babe og han er jo bare et nydelig eksemplar av rasen da.

Lykke til videre med Melis!

Link to comment
Share on other sites

*Callaway titter på Andrea med store, våte, svarte øyne* Men, men, men? :):) *før hun hopper opp ig biter henne i stortåa!* :angel:

Andrea skammer seg over sin egen senilitet. At jeg kunne glemme Callaway, og Freya også selvfølgelig, de peneste representantene for de sorte, som helt klart måler seg med de hvite :D

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med nydelig valp!

Har vært inne på bloggen din og snoket litt, må si hun ser flott ut på bildet der hun står ute sammen med Nadia.

Hennes far er morfar til vår Babe og han er jo bare et nydelig eksemplar av rasen da.

Lykke til videre med Melis!

Tusen takk! Var inne å så på hjemmesiden din også, og Babe er jo kjempeflott! I det hele tatt en vakker gjeng med hunder du har :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...