Jump to content
Hundesonen.no

Småtasser i sentrum


ella.sh

Recommended Posts

 • Replies 142
 • Created
 • Last Reply
Så hyggelig :whistle: Denne uken kan vi på fredag formiddag eller kveld, eller lørdag/søndag. Hvordan er det med dere? Hvor bor dere? Vi bor på Øya... :rolleyes:

Vi kan sikkert fredag formiddag, og muligens lørdag. :D

Hvor skal vi i så fall ta det? Vi bor på Leangen, mellom Ikea og KBS.

Link to comment
Share on other sites

Tja, vi pleier å leke på Marinen, Høyskoleparken og på festningen, men blir veldig glade for forslag til nye steder :whistle: Gjerne et sted der de små kan løpe løst :D Knerten slipper vi litt på alle stedene, for han går aldri langt unna oss, hvordan er det med dine?

Link to comment
Share on other sites

Slipper dem på de fleste stedene jeg og ja. :whistle: Vil helst ikke på festningen hvertfall, pga. at det ofte er så ute av kontroll der, folk slipper hundene ute av syne og lar de bare løpe bort uten videre. Det går litt dårlig når lille valpen her er litt skeptisk på andre hunder. Er forsåvidt kanskje ikke så ille på formiddagen da? Ellers vet jeg ikke hva du synes er best? Jeg har i grunnen ikke peiling :D Går an å ta det her omkring, ved ishallen f.eks. men det er jo litt utenfor sentrum da :D Kan sikkert ta det en av de stedene du sa :D

Flere som vil være med?

Link to comment
Share on other sites

Noen mulighet for at vi kan utsette det til 13 eller noe? :)

Begynner liksom på jobb 16 om dagene jeg, så døgnrytmen min er ikke helt der :)

Går fint for oss kl. 13.00. Da rekker vi en tur i byen først. Vi spretter heller ikke opp kl. 07.00, studenlivet er herlig sånn :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...