Jump to content
Hundesonen.no

Akita drømmer..


Akita

Recommended Posts

Har ei her som eg til tider ikkje kan ha i sengen fordi ho drømmer noe helt sinnsykt, hopper jo frem og tilbake.

Er jo søtt å ligge å se på, noen lyder kommer det innimellom også.

Men når det tar helt av må eg bare hive ho ut av sengen.

Noen andre som har samme "problem"?

Anette & Akita

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror Sara drømmer mye sitt tidligere liv som ULV :shocked:

Fordi veldig ofte i drømmene så "løper" ho med beina og uler som gråbein.

Klein drømmer om en karriere som vakthund, for han bjeffer som en gal og knurrer i søvne.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har 2 der drømmer, Einstein har enten mareridt eller tror han er vagthund, for der er mange boff, knurring og vise tænder og Charlie er mere piv, piv.

Men men, jeg har fået at vide af en adfærdskonsulent, at du ikke bør vække/skubbe/røre din hund hvis den drømmer voldsomt, da du faktisk kan forskrække hunden i drømmen, så at den ender med at bide, uden egentlig at være bevidst om det, så her vækker vi kun hundene med stemmen, for at ikke udsætte os eller hundene for det.

Link to comment
Share on other sites

I går kveld var Zorro så heldig å få ligge i senga mi. da han lå i armkroken begynte han plutselig å hyle/pipe/klynke avbrutt med noen små bjeff/knurr samtidlig som beina ristet helt febrilsk. Enten hadde han en dårlig drøm eller var helt opphisset i drømmen.

Jeg begynte å si lavt, men passe høyt, "Zorro, så søt du er, nåmmen så fin" (han våkna ikke) og med ett var han rolig. Liten stund senere begynte han med levenet sitt, og jeg snakket igjen, og han ble rolig.

Han er utrolig søt når han driver på da. En gang klarte søstersen å legge foten på ham (han lå i sofaen) mens han drømte. Det var en hund som bråvåkna, kasta seg rundt og datt ned i gulvet.

Lille klompen :icon_redface:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...