Djervekvinnen Skrevet 25. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2008 Kan noen forklare hvordan Norwegian polar ser ut når vi henter det? Er det en blokk, en sekk, mange pølser eller hva? Tenker på om hvor mye plass vi må avsette i en fryser, slik at vi ikke står der med 20 kg og har ikke plass.. Og en annen ting: Hunden min er veldig sensivit, og lett dårlig i magen. Er Norwegian polar da OK å bruke eller blir det for hardt? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SoppenCamilla Skrevet 25. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2008 Man kan få det i blokk på 20 kg, og pølser på 700g. Det står det ihvertfall på hjemmesiden deres. Jeg mener å huske at hunder med sensitiv mage kan bruke NP fordi det er varmebehandlet? Men det kan hende jeg sitter og juger, så akkurat det får noen andre svare på. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 25. Januar 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2008 Takk for svar. En blokk sier du. Blir det da like stor som en 20 kg kg sekk, bare steinhard? Og blir ikke det litt vanskelig å posjonere? På hjemmesiden kunne jeg velge mellom forskjellige kilospakker fra 20 og oppover, men det stod ingenting om pølser, for det er litt greit å vite før man kjører til fryselagerert for å hente det, med tanke på størrelsen. Det står: En sekk innholder 20 kg, som senere brytes opp i kilos biter Ja vil tro at rent kjøtt blir litt harderer for magen + inneholdet av bakterier, så at det er varmebehandlet er vel et pluss sånn sett for sensitive mager.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SoppenCamilla Skrevet 25. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2008 Da jeg kjøpte NP så fikk jeg en blokk, altså en stor, firkantet, hard, frossen klump med kjøtt, som var pakket inn i papir. De er lette å dele, da de er sånn halvveis delt opp i ca kilostykker. Altså det er markert kilobiter, så hvis du slenger blokka hardt nok i bakken, så deler den seg mer eller mindre automatisk. Her står det jo: "Frosset i perforerte blokker a 20 kg som knekkes i ca.kg terninger. Pølser pakket i nylontarm ca 700 gr." Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 25. Januar 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2008 Ok, høres bra ut. Men passer den blokka i en liten fryseboks? Sånn vanlig liten størrelse. Hvor oppbevarte du ditt? Den siden der som du linket var en annen siden enn den jeg har vært på. Denne har jeg lest på: Norwegian mat Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SoppenCamilla Skrevet 25. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2008 Jeg slang den i bakken så jeg fikk delt opp. De første gangene plundra jeg også med øks og sag og alle slags mulige drapsmaskiner, men det er ikke så greit når det er dypfryst. Det går ann å halvtine det, for så å dele opp i de porsonene man ønsker, og deretter pakke det ned i mindre poser og fryse det igjen. Det gjør jeg nå (dog ikke med NP, bruker Vom og Hundemat) og det fungerer ypperlig, og nå har jeg ikke fryseboks engang, bare sånn knøttliten drittfryser over kjøleskapet, men jeg får akkurat plass til 20kg når jeg har delt det opp. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 25. Januar 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2008 Så bra! kanskje vi klarer oss med den fryseren vi har da. Tusen takk for svar! Da blir det nok NP ganske snart på oss. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SoppenCamilla Skrevet 25. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2008 Bare hyggelig å hjelpe, får håpe det går bra med NP på sarte magen, da! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Shilamon Skrevet 26. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2008 Jeg lurer litt på hvorfor det er så mange sider til dette fôret jeg: du har jo: http://www.norwegian-polar.no/ http://www.norwegianpolar.no/ og http://www.norwegian-polar.com/ Er det samme fôret med uliek forhandlere? eller hvorfor? hmmm Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 26. Januar 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2008 Det ser ut som at siste av dem er litt mer utfyllende og komplett. kanskje det er den siste som er laget? eller noe sånnt. De siser jo det samme allesammen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
KristinR Skrevet 26. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2008 Den ene hjemmesiden er gammel og inneholder nesten ikke info. Dette er adressen til produsenten: http://www.norwegian-polar.no/ Denne her: http://www.norwegian-polar.com/index.php er adressen til ei som selger fòr fra produsenten. Altså som om jeg skulle kjøpt inn stort fras produsenten for så å selge videre. Det er enkelt å brekke de i kilosklosser. Slipp den i betongen så går det bare greit. I en 100-liters fryseboks får du plass til 40 kg + noen Grandiosa. Hvis du er interessert i å kjøpe litt for å prøve kan du få kjøpe så mange kg du vil av meg. Da er de pakket i kilosposer til 20 kr pr kg. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Shilamon Skrevet 26. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2008 Takk for oppklaringen:) da fikk jeg løst noe jeg har lurt på lenge:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Terrier Skrevet 26. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2008 Kan noen forklare hvordan Norwegian polar ser ut når vi henter det? Er det en blokk, en sekk, mange pølser eller hva? Tenker på om hvor mye plass vi må avsette i en fryser, slik at vi ikke står der med 20 kg og har ikke plass.. Og en annen ting: Hunden min er veldig sensivit, og lett dårlig i magen. Er Norwegian polar da OK å bruke eller blir det for hardt? Jeg har også en hund som er særdeles sensitiv, og hun tåler både Norwgian Polar og V&H. Så lenge det er naturlige ingredienser og de tilhørende naturlige bakteriene, så går det bra - varmebehandlet eller ei. Litt hard i magen kan du regne med i starten, men det er for vår del bedre enn diarè (som vi forøvrig sliter med for tiden på grunn av at de fleste av oslos befolkning ikke klarer å spise en hel kebab, og dermed kaster resten til fryd for byens rotter...OG hunder). Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Payamon Skrevet 26. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2008 Pleier å slenge hele 20 kilos sekken ned i fryseren, og når jeg skal ha ut mat setter jeg en skrutrekker (flat, ikke stjerne ) i en av sprekkene og gir den et lite dunk med hammeren, da deler bitene seg de seg lett i kilos biter. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 30. Januar 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2008 igår hentet jeg min første sekk. Den var mindre enn jeg trodde. Og lett å dele opp med skrujern og hammer. Hver kilosbit er jo ikke større enn et halvt brød, så fikk god plass i fryseren. Og Hera slikket over hele blokka da vi la den på gulvet, så dette kommer hun til å¨elske. Idag er det første måltidet. Er spent. Og gruer meg til diareen som følger.. <_< Håper det går fort over, og at vi ser endring. Spennende.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SoppenCamilla Skrevet 30. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 30. Januar 2008 Lykke til, håper det går fint! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar